reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Witam sie 6t1d . Dzis narazie kiepsko ,ale mam wrazenie ze ciut lepiej niz wczoraj. Kolana nadal bolą, ale chwilowo przynajmniej, nie czuje tego bolu w krzyżu. .

@Mila90 widzialas koleżankę co cytowalam wyżej.. 6+4 i jeszcze serducha jeszcze nie ma ... A u nas 6+3 bedzie, no takie mam obawy.. i tak sie zastanawiam bardzo co z tym zrobic wszystkim.. towarzyszy mi złość i boje sie ze się rozczaruje 😂🤣

Edit. A body na swieta dla malego juz kupione 🙈
Wiem, widziałam 🙄 próbowałam nawet podpytać czy się u mojego lekarza nic nie zmieniło i czy na przyszły tydzień nie da się jakoś umówić ale niestety bez zmian 🥴 także idę w piątek i co ma być to będzie 😉

Też nie robiłam. Testy pięknie mi ciemniały. Miałam spory zapas [emoji1787]
Nie chciałam robic bety żeby się dodatkowo nie stresować. Jakbym zaczęła z beta to pewnie na dwóch by się nie skończyło [emoji1787] Lepiej mi bez niej.

hej, hej, witam się z pracy, siedzę nad kawką i nadrabiam forum [emoji87]

młody w żłobku, nosiłam go do tej pory w nosidełku, ale kochany mąż załatwił ze pózniej dojeżdża do pracy i nas wozi, zebym nie musiała dżwigać.
wózkiem nie mogę go wozić, bo nie mam gdzie go póżniej zabrać, a w żłobku nie można zostawić. przydałoby się drugie auto.

dzisiaj dopiero 4+3 a czuję się jakby z 2 miesiące juz była w tej ciązy - tak szybko mi test wyszedł, możliwe że ciąża starsza, oby, to i na usg coś będzie widać :)

chciałabym zrobić betę i przyrost ale kurcze nie mam kiedy :(( labo w godzinach pracy , raz na upartego mogłabym się wyrwać, ale drugi raz już będzie podejrzane.
no nic, jakoś przetrwam z tą niewiedzą do wizyty. co ma być to będzie.

któraś z was nie robiła bety czy tylko ja taka masochistka?

ale jak głupek sikam na testy codziennie i ciemnieją więc dobry znak [emoji23]

Wiem, widziałam 🙄 próbowałam nawet podpytać czy się u mojego lekarza nic nie zmieniło i czy na przyszły tydzień nie da się jakoś umówić ale niestety bez zmian 🥴 także idę w piątek i co ma być to będzie 😉
Kurde no mnie to mega stresuje 🙈 ten piatek 🤣😂 zadzwonie jeszcze dziś to pracowni usg może jakis termin dopadne jeszcze na nastepng tydzien.. jak nie to trudno pojde jak osika trzęsącą sie w ten piątek.

Też nie robiłam. Testy pięknie mi ciemniały. Miałam spory zapas [emoji1787]
Nie chciałam robic bety żeby się dodatkowo nie stresować. Jakbym zaczęła z beta to pewnie na dwóch by się nie skończyło [emoji1787] Lepiej mi bez niej.
Ja bety robilam ale tylko dwie w 10dc, pewnie zrobię jeszcze z jedną kolo 6 tc. A test zrobiłam dzisiaj i 3 dni temu tez zeby sprawdzić czy ciemnieje. I owszem ciemnieje ale nie jest jeszcze kreska tak samo ciemna jak kontrolna 🤔

Kurde no mnie to mega stresuje 🙈 ten piatek 🤣😂 zadzwonie jeszcze dziś to pracowni usg może jakis termin dopadne jeszcze na nastepng tydzien.. jak nie to trudno pojde jak osika trzęsącą sie w ten piątek.
Ja to się jeszcze łudzę przez to, że miałam dosyć wysoka betę trzy dni po terminie miesiączki, a od tego czasu trochę już minęło🙈 no ale już niedługo się wyjaśni. A jeśli pójdziesz w piątek, to na którą masz wizytę?

reklama
Ja bety robilam ale tylko dwie w 10dc, pewnie zrobię jeszcze z jedną kolo 6 tc. A test zrobiłam dzisiaj i 3 dni temu tez zeby sprawdzić czy ciemnieje. I owszem ciemnieje ale nie jest jeszcze kreska tak samo ciemna jak kontrolna 🤔
szczerze to w pierwszej ciązy siknęłam chyba w 8tc i nadal nie była ciemna jak kontrolna :)

Do góry