Mila90
Fanka BB :)
Chyba ukradnę sobie tą kartkę bo już oczywiście nie pamiętam kto coCxy któraś jeszcze chciałaby zawisnąć na mojej lodówcemam nadzieję że żadnej nie ominęłam
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba ukradnę sobie tą kartkę bo już oczywiście nie pamiętam kto coCxy któraś jeszcze chciałaby zawisnąć na mojej lodówcemam nadzieję że żadnej nie ominęłam
Ania a który u Ciebie tydzień? Na pewno na nast wizycie będzie juz krewetka z serduszkiem. No stressNo i dziewczyny byłam, zobaczyłam pusty pęcherzyk ciążowy, ale wypytałam ją co i jak, dostałam recepte na heparyne i duphaston, mam przyjść za tydzień![]()
Ja mam dwa - przestalam sprzątać kuwetę i zrzuciłam na męża![]()
Ale u nas koty ni wychodzące wiec trochę inaczej
W życiu nie ogarne cytowania dwóch postów w jednej odpowiedzi, więc tak luzakiem-
Sylwia jestem
Wydaje mi się czy jakoś rodzinnie nam się tu zrobiło [emoji7][emoji3059]
Przejdziesz napewno! Nie ma innejnopcji Laska!Wyczuwam, że z Ciebie twardzielkai dasz sobie swietnie rade z dwojka maluszków
pewnie będzie trochę zazdrosci ze strony mlodszego. Poki co to chcialabym przejsc 1 trymestr
![]()
Jezu serioooJa w pierwszej ciazy chodzilam co 4 tyg o zgrozo nie wiem jak to przetrzymalamteraz to mysle ze optymalnie byloby co 2 tyg, ale chcialam jutro dopytac czy będę natarczywa, jesli bede przyjezdzac co tydzien
chociaz na początku
![]()
Ja wg tego kalendarza powinnam miec dwie corki ,a mam dwóch synówDziewczyny czy wierzycie w Chiński kalendarz płci? Powiem szczerze, że za każdym razem jak sprawdzałam jaką płeć będą miały moje koleżanki, kalendarz trafiał na 100%. Według niego powinnam mieć chłopaka. Ciekawe czy się sprawdzi![]()
za tydzień będzie już serce jak talalaNo i dziewczyny byłam, zobaczyłam pusty pęcherzyk ciążowy, ale wypytałam ją co i jak, dostałam recepte na heparyne i duphaston, mam przyjść za tydzień![]()
Pod postami są opcje "lubię to", "cytat", "odpowiedz". Jeśli jesteś w trakcie nadrabiania wątku i chcesz komuś odp to bierzesz "cytat" i tak z każdym postem, na który chcesz odp. Jak już dojdziesz do momentu odpowiedzi, to na dole pojawia się "dołącz plik" i "wstaw cytat", klikasz to drugie i ta są wszystkie posty na które chciałaś odp. Wklejasz je i odp każdej osobie w jednym pościeJak dobrze. Nie jestem sama. Też nie ogarniam cytowania większej ilości postów [emoji1787]
Pod postami są opcje "lubię to", "cytat", "odpowiedz". Jeśli jesteś w trakcie nadrabiania wątku i chcesz komuś odp to bierzesz "cytat" i tak z każdym postem, na który chcesz odp. Jak już dojdziesz do momentu odpowiedzi, to na dole pojawia się "dołącz plik" i "wstaw cytat", klikasz to drugie i ta są wszystkie posty na które chciałaś odp. Wklejasz je i odp każdej osobie w jednym poście [emoji846]
Chyba, że to nie o to chodzi to sorki [emoji85]