reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Jak dobrze. Nie jestem sama. Też nie ogarniam cytowania większej ilości postów [emoji1787]
Ja mam dwa - przestalam sprzątać kuwetę i zrzuciłam na męża ;)
Ale u nas koty ni wychodzące wiec trochę inaczej

W życiu nie ogarne cytowania dwóch postów w jednej odpowiedzi, więc tak luzakiem-
Sylwia jestem

Wydaje mi się czy jakoś rodzinnie nam się tu zrobiło [emoji7][emoji3059]

Wyczuwam, że z Ciebie twardzielka:) i dasz sobie swietnie rade z dwojka maluszków :) pewnie będzie trochę zazdrosci ze strony mlodszego. Poki co to chcialabym przejsc 1 trymestr😉
Przejdziesz napewno! Nie ma innejnopcji Laska!
Ja w pierwszej ciazy chodzilam co 4 tyg o zgrozo nie wiem jak to przetrzymalam😱 teraz to mysle ze optymalnie byloby co 2 tyg, ale chcialam jutro dopytac czy będę natarczywa, jesli bede przyjezdzac co tydzien😆😆🤣chociaz na początku :p
Jezu seriooo😱😱😱 ja w poprzednich bylam 4 razy.. na potwierdzeniu potem na prenatalnych, polowkowych i na miesiac przed koncem..btwraz tez mam zamiar tak z tym ze dodatkowo tuz przed terminem.. bo z mlodszym wlasnie na koncowce byly duze problemy.. ale co 2 tygodnie? Przeciez to niepotrzebny stres! Zrobisz jak chcesz, ale mysle ze to dla samej glowy nie zdrowe.. :D co dwa tygodnie sie stresowac czy wszystko ok :) trzeba zakladac ze jest ok. Bo jak ma nie byc ok to i usg tak czesto koze nic nie poradzic. :p szalona :*
Dziewczyny czy wierzycie w Chiński kalendarz płci? Powiem szczerze, że za każdym razem jak sprawdzałam jaką płeć będą miały moje koleżanki, kalendarz trafiał na 100%. Według niego powinnam mieć chłopaka. Ciekawe czy się sprawdzi 😆😆
Ja wg tego kalendarza powinnam miec dwie corki ,a mam dwóch synów 🤣

Jak dobrze. Nie jestem sama. Też nie ogarniam cytowania większej ilości postów [emoji1787]
Pod postami są opcje "lubię to", "cytat", "odpowiedz". Jeśli jesteś w trakcie nadrabiania wątku i chcesz komuś odp to bierzesz "cytat" i tak z każdym postem, na który chcesz odp. Jak już dojdziesz do momentu odpowiedzi, to na dole pojawia się "dołącz plik" i "wstaw cytat", klikasz to drugie i ta są wszystkie posty na które chciałaś odp. Wklejasz je i odp każdej osobie w jednym poście 🙂
Chyba, że to nie o to chodzi to sorki 🙈

Potrzebuje uspokojenia.
Na papierze lekko różowo od krwi... Wydawało mi się, że jak bthcg dzisija 154 to raczej się okres nie rozkręci. Miałyście plamienia w dniu spodziewanej miesiączki?
Próbuje nie panikować ale po tym wyniku się lekko ucieszyłam...

reklama
Dziękuję genialna kobieto [emoji7]
Pod postami są opcje "lubię to", "cytat", "odpowiedz". Jeśli jesteś w trakcie nadrabiania wątku i chcesz komuś odp to bierzesz "cytat" i tak z każdym postem, na który chcesz odp. Jak już dojdziesz do momentu odpowiedzi, to na dole pojawia się "dołącz plik" i "wstaw cytat", klikasz to drugie i ta są wszystkie posty na które chciałaś odp. Wklejasz je i odp każdej osobie w jednym poście [emoji846]
Chyba, że to nie o to chodzi to sorki [emoji85]

Do góry