Mila90
Fanka BB :)
Chyba ukradnę sobie tą kartkę bo już oczywiście nie pamiętam kto coCxy któraś jeszcze chciałaby zawisnąć na mojej lodówce mam nadzieję że żadnej nie ominęłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba ukradnę sobie tą kartkę bo już oczywiście nie pamiętam kto coCxy któraś jeszcze chciałaby zawisnąć na mojej lodówce mam nadzieję że żadnej nie ominęłam
Ania a który u Ciebie tydzień? Na pewno na nast wizycie będzie juz krewetka z serduszkiem. No stressNo i dziewczyny byłam, zobaczyłam pusty pęcherzyk ciążowy, ale wypytałam ją co i jak, dostałam recepte na heparyne i duphaston, mam przyjść za tydzień
Ja mam dwa - przestalam sprzątać kuwetę i zrzuciłam na męża
Ale u nas koty ni wychodzące wiec trochę inaczej
W życiu nie ogarne cytowania dwóch postów w jednej odpowiedzi, więc tak luzakiem-
Sylwia jestem
Wydaje mi się czy jakoś rodzinnie nam się tu zrobiło [emoji7][emoji3059]
Przejdziesz napewno! Nie ma innejnopcji Laska!Wyczuwam, że z Ciebie twardzielka i dasz sobie swietnie rade z dwojka maluszków pewnie będzie trochę zazdrosci ze strony mlodszego. Poki co to chcialabym przejsc 1 trymestr
Jezu seriooo ja w poprzednich bylam 4 razy.. na potwierdzeniu potem na prenatalnych, polowkowych i na miesiac przed koncem..btwraz tez mam zamiar tak z tym ze dodatkowo tuz przed terminem.. bo z mlodszym wlasnie na koncowce byly duze problemy.. ale co 2 tygodnie? Przeciez to niepotrzebny stres! Zrobisz jak chcesz, ale mysle ze to dla samej glowy nie zdrowe.. co dwa tygodnie sie stresowac czy wszystko ok trzeba zakladac ze jest ok. Bo jak ma nie byc ok to i usg tak czesto koze nic nie poradzic. szalona :*Ja w pierwszej ciazy chodzilam co 4 tyg o zgrozo nie wiem jak to przetrzymalam teraz to mysle ze optymalnie byloby co 2 tyg, ale chcialam jutro dopytac czy będę natarczywa, jesli bede przyjezdzac co tydzienchociaz na początku
Ja wg tego kalendarza powinnam miec dwie corki ,a mam dwóch synówDziewczyny czy wierzycie w Chiński kalendarz płci? Powiem szczerze, że za każdym razem jak sprawdzałam jaką płeć będą miały moje koleżanki, kalendarz trafiał na 100%. Według niego powinnam mieć chłopaka. Ciekawe czy się sprawdzi
za tydzień będzie już serce jak talalaNo i dziewczyny byłam, zobaczyłam pusty pęcherzyk ciążowy, ale wypytałam ją co i jak, dostałam recepte na heparyne i duphaston, mam przyjść za tydzień
Pod postami są opcje "lubię to", "cytat", "odpowiedz". Jeśli jesteś w trakcie nadrabiania wątku i chcesz komuś odp to bierzesz "cytat" i tak z każdym postem, na który chcesz odp. Jak już dojdziesz do momentu odpowiedzi, to na dole pojawia się "dołącz plik" i "wstaw cytat", klikasz to drugie i ta są wszystkie posty na które chciałaś odp. Wklejasz je i odp każdej osobie w jednym pościeJak dobrze. Nie jestem sama. Też nie ogarniam cytowania większej ilości postów [emoji1787]
Pod postami są opcje "lubię to", "cytat", "odpowiedz". Jeśli jesteś w trakcie nadrabiania wątku i chcesz komuś odp to bierzesz "cytat" i tak z każdym postem, na który chcesz odp. Jak już dojdziesz do momentu odpowiedzi, to na dole pojawia się "dołącz plik" i "wstaw cytat", klikasz to drugie i ta są wszystkie posty na które chciałaś odp. Wklejasz je i odp każdej osobie w jednym poście [emoji846]
Chyba, że to nie o to chodzi to sorki [emoji85]