Ania936
Fanka BB :)
Ale słodziakTeż mam szczeniaka 4 mce i też go uczymy załatwiania na dworzea tu na zdj mój cockerek Elmo
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
A to ja też się pochwale moim łobuzem Teddym, który mi osikal kanape noo
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale słodziakTeż mam szczeniaka 4 mce i też go uczymy załatwiania na dworzea tu na zdj mój cockerek Elmo
To dobrze, daj znać, co powie.Ja jutro idę do lekarza miałam mieć we wtorek ale przestraszyłam się i jutro jadę
Ja go nie biore, ale jesli Cie to uspokoji to duphaston mozna brac d 18 tygodnia ciazy. Jest to syntetyczny progesteron w zupełności bezpieczny dla ciezarnych. Badanie progesteronu w ciazy troche mija sie z celem bo jest on do organizmu wyrzucany falowo.. raz moze byc wiekszy raz mniejszy ale wszysgko musi byc w granicach normy.. zazwyczaj wlasnie jego wachania powoduja delikatne plamienia. Wtedy lekarz zlecabluteine lub wlasnie duphatson. Inne badania krwi lekarze zlecaja dopiero po potwierdzeniu na usg zdrowej ciazy.To dobrze, daj znać, co powie.
Do dziewczyn, które biorą Duphaston: jak długo, macie go brać? Mi ginekolog zalecił do 11. tygodnia, ale mam wrażenie, że to trochę długo. Nie zlecił mi też żadnych badań progesteronu z krwi.
Dziewczyny ale macie wspaniałe te wasze zwierzaki ! Zazdro normalnieWitam sie dzis w 4t3d. Szykuje sie o roboty. Mam dzis mega lenia, a w pracy tłum pacjentów juz czeka [emoji24] no ale chwytam byka za rogi byle do 16tej
Dziękuję, uspokoiłaś mnieJa go nie biore, ale jesli Cie to uspokoji to duphaston mozna brac d 18 tygodnia ciazy. Jest to syntetyczny progesteron w zupełności bezpieczny dla ciezarnych. Badanie progesteronu w ciazy troche mija sie z celem bo jest on do organizmu wyrzucany falowo.. raz moze byc wiekszy raz mniejszy ale wszysgko musi byc w granicach normy.. zazwyczaj wlasnie jego wachania powoduja delikatne plamienia. Wtedy lekarz zlecabluteine lub wlasnie duphatson. Inne badania krwi lekarze zlecaja dopiero po potwierdzeniu na usg zdrowej ciazy.