Ja to już głupieje co do szczepień ale no w ciąży chyba nie byłabym na tyle odważna, żeby się zaszczepic. Ja w ogóle miałam wątpliwości co do zaszczepienia nawet bez ciazy a teraz... No gdybym zaszkodziła dziecku i coś stałoby się to nie wiem co zrobilabym.. Ciężki temat.
reklama
MiśZielinka
Fanka BB :)
Mój wyszedł wyniesc śmieci. Chybaa dosyć tego meczu.. Dopiero? To już tuż tuż.. Ja połówkowe mam 7. 7
MiśZielinka
Dla mnie najgorsze jest to, że to poprostu wybranie mniejszego zła bo wszystko może mieć swoje konsekwencje. I szczepienie i nie szczepienie... A też obawiam się tego, że mimo szczepienia i tak mozna się zarazic.. To tylko łagodzi objawy..Ja to już głupieje co do szczepień ale no w ciąży chyba nie byłabym na tyle odważna, żeby się zaszczepic. Ja w ogóle miałam wątpliwości co do zaszczepienia nawet bez ciazy a teraz... No gdybym zaszkodziła dziecku i coś stałoby się to nie wiem co zrobilabym.. Ciężki temat.
Teraz połowa polaków bije telewizory po meczu i się zarzeka, że nie będzie oglądać więcej meczyMój wyszedł wyniesc śmieci. Chybaa dosyć tego meczu.. Dopiero? To już tuż tuż.. Ja połówkowe mam 7. 7
U mnie połówkowe za tydzień we wtorek, będzie 20+4
Dokładnie tak bardzo ciężki tematDla mnie najgorsze jest to, że to poprostu wybranie mniejszego zła bo wszystko może mieć swoje konsekwencje. I szczepienie i nie szczepienie... A też obawiam się tego, że mimo szczepienia i tak mozna się zarazic.. To tylko łagodzi objawy..
Szczęśliwakobieta
Tak to tez mamMnie z kolei bardzo boli kość ogonowa ...nawet jak leżę na boku i wcale nie dotykam nią nigdzie
Czy któraś z Was też tak ma?
Szczęśliwakobieta
My mamy Nataniel) i tak i idę na szczepienie pod koniec lipca konsultowałam już to z tyloma lekarzami ze zdania nie zmienię jestem pewna nie szczepienie się to gorsze zło ile się słyszy teraz o tym ze przy porodzie coś jest nie tak przez covidHej Dziewczyny jaktam emocje mężczyzn przed meczem?
Ja skończyłam antybiotyk. Więcej nie biorę. Nic mi nie pomógł i sił już na to brak. Kręgosłup też pobolewa.
17.06 idę do ginekologa a 07. 07 mam połówkowe
Co do imienia dla synka nadal niemamy typów.. Dla dziewczynek jest mnóstwo imion a dla chłopców ten wybór wydaje mi się jakiś zawężony.. A jak u was? Imiona wybrane?
Ile z was się zaszczepiło? U mnie coraz więcej ciężarnych rezygnuje ze szczepienia w ciąży (wśród znajomych) a ja ciągle bije się z myślami..
Mam dokładnie takie samo zdanie co do zaszczepienia się w ciazy. Do porodu zostało 4,5 miesiąca więc jeśli będzie taka potrzeba to zaszczepię się tuż po...Ja to już głupieje co do szczepień ale no w ciąży chyba nie byłabym na tyle odważna, żeby się zaszczepic. Ja w ogóle miałam wątpliwości co do zaszczepienia nawet bez ciazy a teraz... No gdybym zaszkodziła dziecku i coś stałoby się to nie wiem co zrobilabym.. Ciężki temat.
Natalia9898
Ja to w sumie nie dyskutuje o szczepiące bo nie ma o czym jak dla mnie, dziewczyny zaczęłyscie cis kupować maluszkom ? Ja nie wiem kiedy zaczac i od czego w zasadzie macie jakieś forum na ten temat ? Albo bloga ?
reklama
Ja w sobotę dowiem się jaka będzie płeć I zacznę od kilku bodziaków, no i chciałabym juz wybrac wózek i fotelik do samochodu żeby w sierpniu już sobie zamówić, bo z tego co słyszałam można czekać nawet 5 tyg na odbiór. A poza tym już będę wybierać łóżeczko i akcesoria do łóżeczka. Ogólnie u nas jest pierwsze dzidzi w dwóch rodzinach wiec musze się zaopatrzyć we wszystko wiec chce zacząć wcześniejJa to w sumie nie dyskutuje o szczepiące bo nie ma o czym jak dla mnie, dziewczyny zaczęłyscie cis kupować maluszkom ? Ja nie wiem kiedy zaczac i od czego w zasadzie macie jakieś forum na ten temat ? Albo bloga ?