MiśZielinka
Fanka BB :)
Wiecie co, może to tylk takie gadanie ale ja miałam poroniona ciąże z terminem na 27.03 czyli w zasadzie na wiosnę
Ja miałam poroniona ciąże z terminem jakoś na lipiec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiecie co, może to tylk takie gadanie ale ja miałam poroniona ciąże z terminem na 27.03 czyli w zasadzie na wiosnę
Ja na milion procent Łódź Madurowicz i polecam każdej kobiecie. Leżałam tam 6 razy.
Czyli mamy dzieci w identycznym wieku, bo mój syn koniec września 2017. Madurowicz to stara nazwa Pirogowa. Ja w Matce Polce straciłam córkę. Gdyby nie to że zarazili mnie bakteria beztlenową i czekali z podaniem leków na lekarza prowadzącego w szpitalu moja córka mogłaby żyć.Tak z 2017 córka urodzona w październiku, w listopadzie 2020 poronienie i to moja 3cia ciąża.
Kurde ja się cały czas miotam. Lekarz u którego prowadziłam ciąże z córką pracuje teraz na covidzie więc.. Bez sensu i zastanawiam się nad innym szpitalem..
Chodzę do tego salve z Łodzi biorę pod uwagę chyba tylko Matkę Polkę..
A od kiedy Madurowicz jest III stopnia? Bo z tego co czytałam w Łodzi to matka Polka jest i Pirogowa bodajże.. Myślałam też o Pabianicach ewentualnie ale tam I stopień więc trochę słabo...
Czyli mamy dzieci w identycznym wieku, bo mój syn koniec września 2017. Madurowicz to stara nazwa Pirogowa. Ja w Matce Polce straciłam córkę. Gdyby nie to że zarazili mnie bakteria beztlenową i czekali z podaniem leków na lekarza prowadzącego w szpitalu moja córka mogłaby żyć.
Po tej cc w 22tc rodziłam syna naturalnie. Cc zniosłam koszmarnie, za to poród sn był u mnie szybki i do wytrzymania pod względem bólu. Nastawiam się na powtórkę, ale różnie może być.Przykro mi Kochana bardzo.. Dlatego tak ciężko wybrać jakiś szpital bo w każdym jakieś historie.. A teraz planujesz rodzic naturalnie?
Niewiem jak ten olej z migdałów ale ja kupiłam PALMERS przeciwko rozstępom i nigdzie nie jest napisane że można stosować dopiero od 2 trymestru [emoji848] Opinie tez ma spoko wiec ja wypróbuje [emoji16]Któraś pisała o oleju ze słodkich migdałów na rozstępy w ciąży. To bezpieczne [emoji85][emoji23]? Wszystkie kremyy są od II trymestru a ja chcę coś zacząć robić z tym brzuchem bo będę całkowitym tygrysem..
Niewiem jak ten olej z migdałów ale ja kupiłam PALMERS przeciwko rozstępom i nigdzie nie jest napisane że można stosować dopiero od 2 trymestru [emoji848] Opinie tez ma spoko wiec ja wypróbuje [emoji16]
Ja musiałam przełożyć prenatalne na przyszły tydzień bo dzidzia była trochę za mała a na L4 jestem teraz od wtorku i już nie wiem co ze sobą robićJeszcze 3 dni i prenatalne
A jak u was? Kto po, kto przed?
Jak się czujecie? Te które pracują - do którego tygodnia macie zamiar kontynuować pracę?