Trzeba do nich dzwonić. Do tej jakiejś najlepszej lekarki terminy dopiero po połowie czerwca. Ale do innych lekarzy na przyszły tydzień spokojnie. Ja mam wizytę jutro, bo umówiłam się z babką, że jak ktoś odwoła wizytę to mnie wrzuci na jutro. Także ultramedica odwolalam, skoro tak polecie. Trzymajcie kciuki, zeby dzidzius współpracował. Wczoraj w sumie wszystkie organy ok, tylko nie mógł tej przeziernosci karkowej zrobić, bo tak dziwnie się ułożyło. Ta ciasna macica przez to, że tych wód plodowych nie ma za wiele I tego się najbardziej boję. Ale pije już hektolitry wody i mam nadzieję jutro się uspokoję. Trzymajcie za nas kciuki.Jak będą terminy to daj znać. Też patrzyłam na tą stronkę, ale nie bylo terminów. Ja mam w Hi gen 10 maja.
reklama
Juana19
Fanka BB :)
Super będziesz zadowolona. Do Nocun nie było szans ale znam ja z poprzednich ciąż i wiem ze na pewno współpracuje z najlepszymi i nie zawiodłam się tym razem. Badała mnie pani Dudzik. Powodzenia dawaj znać!Trzeba do nich dzwonić. Do tej jakiejś najlepszej lekarki terminy dopiero po połowie czerwca. Ale do innych lekarzy na przyszły tydzień spokojnie. Ja mam wizytę jutro, bo umówiłam się z babką, że jak ktoś odwoła wizytę to mnie wrzuci na jutro. Także ultramedica odwolalam, skoro tak polecie. Trzymajcie kciuki, zeby dzidzius współpracował. Wczoraj w sumie wszystkie organy ok, tylko nie mógł tej przeziernosci karkowej zrobić, bo tak dziwnie się ułożyło. Ta ciasna macica przez to, że tych wód plodowych nie ma za wiele I tego się najbardziej boję. Ale pije już hektolitry wody i mam nadzieję jutro się uspokoję. Trzymajcie za nas kciuki.
MiśZielinka
Ostatnio pisałyście o tym czy jesteście zadowolone z terminu na listopad. Będąc na IP przypomniała mi się dziwna rzecz, którą mi powiedział lekarz również na IP tylko że po listopadowej stracie. Powiedział mi że kobiety z ciężka historia położnicza mają dużo mniejsze szanse na utrzymanie wczesnej ciąży jesienią, bo to najgorszy okres na ciąże według niego. Mówił że "najlepiej dla pani jesienią rodzic, a nie zachodzić". Mówię sobie tak tylko gada, ale jakby nie patrzeć poroniłam 2 razy z terminem na czerwiec, a idealna ciąże miałam wrześniową. Może coś było w gadaniu tego już wiekowego lekarza.
Bardzo możliwe. Ciąża w jesieni i zimie wiąże się z naszymi infekcjami bo przecież w ciąży najłatwiej coś załapać a wiadomo leków nie można brać a wpływ na dzidziusia przeziębienie może mieć różne. Ja się cieszę osobiście.
Córkę urodziłam w październiku i było ok bo dochodziłam spokojnie do siebie - pogoda nie była sprzyjająca na spacery więc mi nawet przykro nie było a później mogłam malutka hartować na zimę na krótkich spacerkach. A jak już była większa moglysmy obie w pełni cieszyć się latem.
MiśZielinka
Dziewczyny
A wie re już mniej więcej gdzie chcecie rodzic? Patrzycie na stopnie referencyjnosc szpitali?
A wie re już mniej więcej gdzie chcecie rodzic? Patrzycie na stopnie referencyjnosc szpitali?
Dobrze pamiętam że masz córeczkę z 2017 roku?Bardzo możliwe. Ciąża w jesieni i zimie wiąże się z naszymi infekcjami bo przecież w ciąży najłatwiej coś załapać a wiadomo leków nie można brać a wpływ na dzidziusia przeziębienie może mieć różne. Ja się cieszę osobiście.
Córkę urodziłam w październiku i było ok bo dochodziłam spokojnie do siebie - pogoda nie była sprzyjająca na spacery więc mi nawet przykro nie było a później mogłam malutka hartować na zimę na krótkich spacerkach. A jak już była większa moglysmy obie w pełni cieszyć się latem.
Ja na milion procent Łódź Madurowicz i polecam każdej kobiecie. Leżałam tam 6 razy.Dziewczyny
Martaem1983
Wiecie co, może to tylk takie gadanie ale ja miałam poroniona ciąże z terminem na 27.03 czyli w zasadzie na wiosnęOstatnio pisałyście o tym czy jesteście zadowolone z terminu na listopad. Będąc na IP przypomniała mi się dziwna rzecz, którą mi powiedział lekarz również na IP tylko że po listopadowej stracie. Powiedział mi że kobiety z ciężka historia położnicza mają dużo mniejsze szanse na utrzymanie wczesnej ciąży jesienią, bo to najgorszy okres na ciąże według niego. Mówił że "najlepiej dla pani jesienią rodzic, a nie zachodzić". Mówię sobie tak tylko gada, ale jakby nie patrzeć poroniłam 2 razy z terminem na czerwiec, a idealna ciąże miałam wrześniową. Może coś było w gadaniu tego już wiekowego lekarza.
Martaem1983
U mnie musi być 3 stopień ze względu na bliźniakiJa na milion procent Łódź Madurowicz i polecam każdej kobiecie. Leżałam tam 6 razy.
Madurowicz też jest 3 stopnia. Ja liczę na kolejny szczęśliwy vbac.U mnie musi być 3 stopień ze względu na bliźniaki
reklama
Ja do Deszyńskiej mam, bo ktos nie potwierdzil. Opinie ma dobre. Zresztą ja chce po prostu powtórzyć to badanie, bo do przyszłego tygodnia zwariuję z nerwów.Super będziesz zadowolona. Do Nocun nie było szans ale znam ja z poprzednich ciąż i wiem ze na pewno współpracuje z najlepszymi i nie zawiodłam się tym razem. Badała mnie pani Dudzik. Powodzenia dawaj znać!
We wtorek mam kolejną wizytę u swojego ginekologa. W środę powtarzam te prenatalne w Ujastku. Także będę miała 3 opinie.