reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Przeżyłam szok dzisiaj na pobieraniu krwi. Pani mi dzisiaj pobrała krew do strzykawki i rozlewala do fiolek i później zamykała...
Spotkała się któraś z was z tym? Zawsze miałam pobierana krew prosto do fiolek.
Ta krew się wogole nadaje do badania jak miała kontakt z tlenem? Dziwne rzeczy :D

reklama
Nigdy się z tym nie spotkałam. Ciekawe czy to się częściej zdarza
Przeżyłam szok dzisiaj na pobieraniu krwi. Pani mi dzisiaj pobrała krew do strzykawki i rozlewala do fiolek i później zamykała...
Ta krew się wogole nadaje do badania jak miała kontakt z tlenem? Dziwne rzeczy :D

Ja mam 160 cm i przed ciąża ważyłam 58 kg a na ostatniej wizycie u lekarza ważyłam 64 😭 ja wiem ze to nie az tak dużo ale jest to napewno za duży przyrost wagi. Jeszcze mama mnie straszy ze przytyła w ciąży 30kg a przy moim krasnalim wzroście to nie będzie ciekawie 😁

Ps. Komentarze dt. wagi są obrzydliwe.. Napewno bym coś odpyskowala
ja przed pierwszą ciaza ważyłam niecałe 50 kg przytyłam do 82 niestety zostało ze mną w drugiej ciazy przytyłam 9 kg a teraz startuje z wagą 74

Serio?? :O:O nigdy się z czymś takim nie spotkałam :D ja zawsze jeszcze głowę odwracam i tylko te fiolki widzę później jak wymienia jedna za drugą ale prosto do nich leci krew:D

ja tak mialam jak ciężko żyle było znaleźć

Szczerze to nie wiem bo zawsze przy pobraniu patrzę w drugim kierunku albo zamykam oczy 🤣

ja przed pierwszą ciaza ważyłam niecałe 50 kg przytyłam do 82 niestety zostało ze mną w drugiej ciazy przytyłam 9 kg a teraz startuje z wagą 74
To Twój trzeci bobas tak? :) u mnie pierwsza ciąża i właśnie ważę 49 więc podobnie jak Ty przed pierwszą ciążą, ciekawe jak to u mnie będzie wyglądało..

To Twój trzeci bobas tak? :) u mnie pierwsza ciąża i właśnie ważę 49 więc podobnie jak Ty przed pierwszą ciążą, ciekawe jak to u mnie będzie wyglądało..
tak trzeci a w pierwszej i stanowczo sobie za dużo pozwoliłam myślami ze zgubie brzuch to cały czas duży przynajmniej jak na 5 miesiąc wygląda więc masakra

reklama
Ja też odwracam głowę, ale zawsze czuję jak wymienia fiolki, a dzisiaj skończyła, odwracam głowę, a tu wielka strzykawka pełna krwi a ona sobie rozlewa 😂 w takim szoku byłam, że tylko powiedziałam że ma ciekawą metode.
Mi wystają żyły, raczej to nie to. Ja jej powiedziałam, że wstrzykuje heparyne, może dlatego tak pobrała krew 🤔
Nigdy się z tym nie spotkałam. Ciekawe czy to się częściej zdarza

Serio?? :O:O nigdy się z czymś takim nie spotkałam :D ja zawsze jeszcze głowę odwracam i tylko te fiolki widzę później jak wymienia jedna za drugą ale prosto do nich leci krew:D

ja tak mialam jak ciężko żyle było znaleźć

Szczerze to nie wiem bo zawsze przy pobraniu patrzę w drugim kierunku albo zamykam oczy 🤣

Do góry