Moja też pierwsza ale byłam już na jednym usg i trafiłam na fatalną panią doktor, która powiedziała,że pęcherzyk jest i ciałko żółte ale zarodka nie widzi i cytuje "albo młodsza ciąża albo puste jajo" więc miałam taką schize po tym usg, że się poryczałam ale mój lekarz prowadzący twierdzi,że jest ok więc tego się trzymambedzie dobrze, bo czemu nie? To moja pierwsza ciaza, wiec raczej czekam z radoscia, a nie obawa.. Ale jesli nie masz niepokojacych objawow, to czemu zakladasz ze bedzie zle. Moze wlasnie bedzie super!!!
reklama
Mag...
Fanka BB :)
hahah myślałam ze podwinelas kiece wzięłaś rozmach i z buta wjeżdżam w jego garniturowe uprasowane spodnieehehe dzieki.
Nie no napisalam mu zeby zajal sie swoja praca i ze 4 dni urlopu nie rozkladaja projektu (chlopak nad ambitny i nadaktywny). Zaproponowalam mu tez, ze jesli ma ochote cos zrobic to niech sprawdzi harmonogram i poda mi date zamiast prowadzic mi projektantow.. Jego szefowi napisalam ze jesli ten chlopak zamierza na mnie uskuteczniac micromanagement to go usune ze wszystkich swoich spotkan projektowych
No jeszcze napisalam pare kasliwych uwag, nie oszczedzalam sie..
Mialam zly humor wczoraj.
Już Ci pozazdrościłam bo mnie tak kość ogonowa boli ze ledwo chodzę a co dopiero kogoś kopnąć
chcialabym, ale chlopak siedzi na drugiej polkuli na budowie. Plus pozamykane granice.. no wiec osobiscie nie bylo jakhahah myślałam ze podwinelas kiece wzięłaś rozmach i z buta wjeżdżam w jego garniturowe uprasowane spodnie
Już Ci pozazdrościłam bo mnie tak kość ogonowa boli ze ledwo chodzę a co dopiero kogoś kopnąć
Mag...
widzisz mija ciocia np bierze w tyg jedna dawkę a w weekendy inna.Nie zgodze sie z Toba, bo przez jakis czas mialam brac co drugi dzien inna dawke leku i musialam sobie kupic takie pudeleczko z dniami tygodnia
Teraz dziele sobie tabletke 100 na 4 czesci i biore 125 kazdego dnia.
Czyli co idąc Waszyngtonie tropem można byłoby zsumować tygodniowa dawkę i tylkac na raz później już nie biorąc nic?
Raczej nie raczej to musi być systematyczne i regularne skoro codziennie powinno się brać 75 to tak trzeba a nie raz 100 a raz 50... Ale może się mylę to jak juz wspomniałam tylko moje zdanie
KolorowaCzerń
Moderator
Dziś 7+4.
Rano poszłam na pobranie krwi. Wymarzłam strasznie. Pol godziny czekania na tym chłodzie. Brrr.
Wczoraj dostałam wyniki biocenozy pochwy i jest ok [emoji16]
Wieczorem będę mieć wyniki z krwi i moczu. I tak sobie myślę że będzie dobrze.
Jak wróciłam do domu to delikatnie ujmując - rzuciłam się na żarełko.
Rano poszłam na pobranie krwi. Wymarzłam strasznie. Pol godziny czekania na tym chłodzie. Brrr.
Wczoraj dostałam wyniki biocenozy pochwy i jest ok [emoji16]
Wieczorem będę mieć wyniki z krwi i moczu. I tak sobie myślę że będzie dobrze.
Jak wróciłam do domu to delikatnie ujmując - rzuciłam się na żarełko.
Martaem1983
Rany ja mam już druga coś okropnego. Nie jest to groźne ale upierdliweTez właśnie mam opryszczkę ale już mi schodzi . Naszczescie hyla bardzo mała
Martaem1983
U mnie standardzikMnie dzis w nocy obudziły mdlosci nie wiedziałam co jest grane
Mag...
Jeju mam dzisiaj ambitny plan ogarnięcia chaty. Ostatnio wszystko ciężko mi idzie. Nawet wczoraj nie umiałam zrobić naleśników haha jedno ciasto wywaliłam drugie jakieś tragiczne az mój syn przyszedł i mówi :mamo nie uda Ci się mówię Ci nic Ci nie wyjdzie bo w ciąży jest jak z okresem nic nie wychodzi całe szczęście przyjechał mąż i uratował sytuację
reklama
Wzięłam tak jak radziłaą pół ze 100 i ćwiartkę
nie wiem czy tak można. Równie dobrze mogłaby wziąć 200 i parę dni spokoju. Raczej to tak nie działa moim zdaniem. Dawka musi się zgadzać