Witamy się my dziś po kolejnej wizycie u dentysty leczymy dalej , dodatkowo dostałam antybiotyk amotax na stan zapalny
te zęby to mój objaw ciążowy chyba tragedia
. Nigdy nie miałam takich kłopotów jak teraz . Odebrałam dziś wypis ze szpitala na tydzień mam się stawić na kontrol i musze załatwić zaświadczenie o ciąży to leczenie moich zębów będzie darmowe
. Ja mam dylemat co do lekarza mój doktor przykuje już tylko prywatnie i o ile wizyty Ok ale tyle badań co trzeb zrobić trochę mi się to nie uśmiecha dodatnio za 4 badania podstawowe zapłaciłam 120 zł a gdzie te konkretniejsze
i chodzi mi tak po głowie by iść na NFZ do jednego a co jakiś czas iść do swojego tylko na kontrole
Robi któraś z was tak ?
Ja tez mam gorsze dni bardziej związane z tym co się dzieje. Moimi zębami czy to wszystko nie zaszkodzi , nie przyjmuje żadnych leków przeciwbólowych jedynie znieczulenie, ale dostaje takie dla kobiet w ciąży bez adrenaliny, antybiotyku się nie boje jest bezpieczny a napewno zrobi mojej szkody już stan zapalny w buzi . Członek po stracie boi się wszystkiego pierwsze dwie ciąże w sumie na lajcie a teraz ta 4 po stracie masakra .