reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
dziękuję ze pytasz Basiu. Po wczorajszej sytuacji tak mk ciśnienie skoczyło tak się powylam nie mogłam się uspokoić i siły od razu dostałam także jest jakiś plus. Dzisiaj fizycznie nawet ok głowa mnie boli i oczy mam popuchniete jak sobie o tym przypomnę to znowu łzy mi napływają więc już nie myślę.
Teraz liczy się dzidziuś i spokój więc ja nigdzie nie jade nie będę kurde całych świat zagryzac zębów i płakać w łazience (normalnie taka nie jestem ale te hormonu kompletnie mną zawladnely serio aż się wkurzam na siebie nie musi mi ktoś dodatkowo dowalac z tego powodu) rozmawialam już z synkiem wytłumaczyłam. Uzgodniliśmy że oni podjada dzisiaj z mężem podrzucić sałatkę bo ja obiecałam że zrobię i jutro też pojadą na parę godzin. Ja w tym czasie sobie odpocznę.
Dobrze, że chociaż trochę lepiej fizycznie. Dzisiaj odpoczywaj ile możesz! 😘

Dziewczyny cieszę sie mega z wszystkich udanych wizyt i tych pięknych juz-nie-fasolek. Niesamowite widzieć nagle na zdj małego człowieczka 😍 mam nadzieje że dla tych które usłyszały niepokojące informacje wszystko się ułoży . My wczoraj powiedzieliśmy teściom , było w szoku i przez pierwsze parę minut nie byli w stanie uwierzyć 🤣. Dziś moja babcia się dowie że po raz 8 zostanie prababcia 😃 więc na niej to pewnie nie zrobi specjalnego wrażenia. Zycze nam wszystkim przede wszystkim spokojnych świąt bo to chyba w naszym stanie teraz najważniejsze 😘😘😘

dziękuję ze pytasz Basiu. Po wczorajszej sytuacji tak mk ciśnienie skoczyło tak się powylam nie mogłam się uspokoić i siły od razu dostałam także jest jakiś plus. Dzisiaj fizycznie nawet ok głowa mnie boli i oczy mam popuchniete jak sobie o tym przypomnę to znowu łzy mi napływają więc już nie myślę.
Teraz liczy się dzidziuś i spokój więc ja nigdzie nie jade nie będę kurde całych świat zagryzac zębów i płakać w łazience (normalnie taka nie jestem ale te hormonu kompletnie mną zawladnely serio aż się wkurzam na siebie nie musi mi ktoś dodatkowo dowalac z tego powodu) rozmawialam już z synkiem wytłumaczyłam. Uzgodniliśmy że oni podjada dzisiaj z mężem podrzucić sałatkę bo ja obiecałam że zrobię i jutro też pojadą na parę godzin. Ja w tym czasie sobie odpocznę.
No i dobrze, nie jedz, ty teraz jesteś najważniejsza. A jak coś powiedzą to wpuść jednym uchem a wypuść drugim, nie ma się co denerwować, a jak ktoś jest ograniczony to i tak nic nie zrobisz 😉 Ty masz swój rozum i ty wiesz co jest dla Ciebie najlepsze, a jak ktoś tego nie potrafi zrozumieć to cóż.
Ja też mam takie przeboje, ale to temat na prywatny wątek 😉

Hej dziewczyny,
Wróciłam po wizycie tak późno, że padłam od razu to już Wam nic nie pisałam.
Dziś pokaże Wam moje maleństwo ❤️
Kropek to już nie jest 😂
Maluszek ma 2,4 cm 😍
Według OM 9+4
Według Usg 9+1
Krwiak się sporo wchłonął. Dalej mam leżeć, ale został tylko mały krwiak więc najgorsze niebezpieczeństwo za nami.
Jestem taka szczęśliwa 🥰 :D

Zobacz załącznik 1255655
Cudowne wieści piękny maluszek 😍

Hej dziewczyny. Ja już po pierwszej wizycie, serduszko bilo bardzo szybko 😍 wg usg i wg OM dzisiaj jest 7+3. Bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku. Także święta będą spokojniejsze. Myślimy poinformować najbliższą rodzinę o tym, że spodziewamy się dziecka właśnie w Święta 😉Wesołych Świąt Wszystkim 😘

Załączniki

• Screenshot_20210403_104047_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210403_104047_com.android.gallery3d.jpg
    139,8 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry