reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Cześć, u mnie dzisiaj 7+4. Po pierwszej wizycie u lekarza już całkiem szybko czas mi mija.
Dzisiaj w nocy, przewracając się z boku na bok dostałam takiego uczucia kolki w boku, aż oczy mi się same otworzyły 😳 miewacie czasem takie uczucie? Fakt szybko przeszło ale trochę się wystraszyłam w pierwszej chwili.
A poza tym, życzę Wam spokojnych świąt Wielkanocnych, spędzonych w rodzinnej atmosferze 🙂 wszystkiego dobrego! 🐤🐣
Mi też zdarzają się takie mocne kolki, ja mam tak w lewym boku. Raz śniło mi się, że ktoś mi nóż wbija w brzuch, obudziłam się i to była właśnie taka kolka. Widocznie czasem może tak być.

Witam sie w 7t4d. Tyle naskrobalyscie wczoraj od tej 15tej.. kurde nie mam kiedy tego nadrobić :( mam nadzieje ze jesteśmy nadal w komplecie.
Mam sporo sprzedania i ogarniania dzis . Musze porobic dekoracje z synkiem. Jie znajdę pewnie czasu zeby tu zaglądać systematyczne,ale mysle o Was ciągle :*

Tak! Takie klucie wyrywajace ze snu. Trwa chwile i chyba przestaje bo zasypiam dalej.
Mi też zdarzają się takie mocne kolki, ja mam tak w lewym boku. Raz śniło mi się, że ktoś mi nóż wbija w brzuch, obudziłam się i to była właśnie taka kolka. Widocznie czasem może tak być.

Czyli to się zdarza 🙈 trochę mi lepiej bo nie powiem trochę później zasnąć nie mogłam czy wszystko jest ok 🙄

Dzień dobry my dziś do domku uciekamy . Jednacz ordynator wczoraj zrobił mi usg 🥰🥰🥰 z OM wczoraj było 6+O i na usg równiutko 6+0 . Jest nasz malutki człowieczek z bijącym serduszkiem . Pan doktor nie włącza bicia tylko pokazuje . Ale to dobrze jeszcze się nasłuchał serduszka ❤️❤️❤️❤️❤️. Ciekawa jestem jak zareagują starszaki jak się dowiedzą ze będzie kolejny dzidziuś , ale to jeszcze troszkę☺️Chciał bym powiedzieć im już dziś ale musze jeszcze poczekać . Tak się cieszę ze już dziś do nich wrócę .
Miłego dnia
Super, że już wychodzicie! Święta w domu ❤️
Hej dziewczyny,
Wróciłam po wizycie tak późno, że padłam od razu to już Wam nic nie pisałam.
Dziś pokaże Wam moje maleństwo ❤️
Kropek to już nie jest 😂
Maluszek ma 2,4 cm 😍
Według OM 9+4
Według Usg 9+1
Krwiak się sporo wchłonął. Dalej mam leżeć, ale został tylko mały krwiak więc najgorsze niebezpieczeństwo za nami.
Jestem taka szczęśliwa 🥰 :D

Zobacz załącznik 1255655
Zdecydowanie to już nie kropek! Cieszę się, że lepiej :) kamień z serca.

Również witam w 6+4 , tez zawsze mnie cieszy jak cyferka sprzodu rośnie :)
Fajnie, że ktoś w identycznym dniu :) ciekawe wogole bo aplikacja mi wylicza 6+3, a lekarz według OM 6+4. Będę się trzymać wyliczeń lekarza. Zawsze to jeden dzień 😅

Super, że już wychodzicie! Święta w domu ❤️

Zdecydowanie to już nie kropek! Cieszę się, że lepiej :) kamień z serca.

Fajnie, że ktoś w identycznym dniu :) ciekawe wogole bo aplikacja mi wylicza 6+3, a lekarz według OM 6+4. Będę się trzymać wyliczeń lekarza. Zawsze to jeden dzień 😅
Dokładnie mi lekarz tez wyliczył jeden dzień starsza ciąże 😂😂😂

Hej Dziewczynki
Zdrowych spokojnych Świąt dla Was 😘😘😘
Ja mam dzisiaj średni dzień. Wczoraj miała przykra sytuację z teściem. Ogolniebnasze stosunki są dość napięte (ale to już bardziej na prywatny wątek) nie czuje się tam dobrze i najchętniej zostałabym w domu dla spokoju maluszka i mojego. Bo niby czemu mam robić tak żeby to oni byli zadowoleni... Ciężka sytuacja szkoda że nie mogę się wam wyżalić

reklama
Do góry