reklama
K1991
Fanka BB :)
Mi też zdarzają się takie mocne kolki, ja mam tak w lewym boku. Raz śniło mi się, że ktoś mi nóż wbija w brzuch, obudziłam się i to była właśnie taka kolka. Widocznie czasem może tak być.Cześć, u mnie dzisiaj 7+4. Po pierwszej wizycie u lekarza już całkiem szybko czas mi mija.
Dzisiaj w nocy, przewracając się z boku na bok dostałam takiego uczucia kolki w boku, aż oczy mi się same otworzyły miewacie czasem takie uczucie? Fakt szybko przeszło ale trochę się wystraszyłam w pierwszej chwili.
A poza tym, życzę Wam spokojnych świąt Wielkanocnych, spędzonych w rodzinnej atmosferze wszystkiego dobrego!
ziutkaKA
Hej u mnie dzis 8+0
Czuje, ze wiekszosc z nas spedza dzisiejszy dzien na gotowaniu i sprzataniu
Zycze Wam wszystkim pieknych Świąt, spedzonych w gronie najblizszych i dużo niezapomnianych wzruszeń, dla tych ktore w Swieta podziela sie dobra nowina
Czuje, ze wiekszosc z nas spedza dzisiejszy dzien na gotowaniu i sprzataniu
Zycze Wam wszystkim pieknych Świąt, spedzonych w gronie najblizszych i dużo niezapomnianych wzruszeń, dla tych ktore w Swieta podziela sie dobra nowina
Mila90
Witam sie w 7t4d. Tyle naskrobalyscie wczoraj od tej 15tej.. kurde nie mam kiedy tego nadrobić mam nadzieje ze jesteśmy nadal w komplecie.
Mam sporo sprzedania i ogarniania dzis . Musze porobic dekoracje z synkiem. Jie znajdę pewnie czasu zeby tu zaglądać systematyczne,ale mysle o Was ciągle :*
Tak! Takie klucie wyrywajace ze snu. Trwa chwile i chyba przestaje bo zasypiam dalej.
Mi też zdarzają się takie mocne kolki, ja mam tak w lewym boku. Raz śniło mi się, że ktoś mi nóż wbija w brzuch, obudziłam się i to była właśnie taka kolka. Widocznie czasem może tak być.
Czyli to się zdarza trochę mi lepiej bo nie powiem trochę później zasnąć nie mogłam czy wszystko jest ok
Martita8904
Zaangażowana w BB
Wesołych świąt ! ❤
Duzo zdowka, miłości i spokoju
Duzo zdowka, miłości i spokoju
Malinowysok
Super, że już wychodzicie! Święta w domuDzień dobry my dziś do domku uciekamy . Jednacz ordynator wczoraj zrobił mi usg z OM wczoraj było 6+O i na usg równiutko 6+0 . Jest nasz malutki człowieczek z bijącym serduszkiem . Pan doktor nie włącza bicia tylko pokazuje . Ale to dobrze jeszcze się nasłuchał serduszka . Ciekawa jestem jak zareagują starszaki jak się dowiedzą ze będzie kolejny dzidziuś , ale to jeszcze troszkęChciał bym powiedzieć im już dziś ale musze jeszcze poczekać . Tak się cieszę ze już dziś do nich wrócę .
Miłego dnia
Zdecydowanie to już nie kropek! Cieszę się, że lepiej kamień z serca.Hej dziewczyny,
Wróciłam po wizycie tak późno, że padłam od razu to już Wam nic nie pisałam.
Dziś pokaże Wam moje maleństwo
Kropek to już nie jest
Maluszek ma 2,4 cm
Według OM 9+4
Według Usg 9+1
Krwiak się sporo wchłonął. Dalej mam leżeć, ale został tylko mały krwiak więc najgorsze niebezpieczeństwo za nami.
Jestem taka szczęśliwa
Zobacz załącznik 1255655
Fajnie, że ktoś w identycznym dniu ciekawe wogole bo aplikacja mi wylicza 6+3, a lekarz według OM 6+4. Będę się trzymać wyliczeń lekarza. Zawsze to jeden dzieńRównież witam w 6+4 , tez zawsze mnie cieszy jak cyferka sprzodu rośnie
Mag...
ej to jest nas 3. Ja również dzisiaj 7+0u mnie również 7+0
Nie mam Cie na mojej magicznej liście zdradzisz imię?
Caro666
Dokładnie mi lekarz tez wyliczył jeden dzień starsza ciążeSuper, że już wychodzicie! Święta w domu
Zdecydowanie to już nie kropek! Cieszę się, że lepiej kamień z serca.
Fajnie, że ktoś w identycznym dniu ciekawe wogole bo aplikacja mi wylicza 6+3, a lekarz według OM 6+4. Będę się trzymać wyliczeń lekarza. Zawsze to jeden dzień
Mag...
Hej Dziewczynki
Zdrowych spokojnych Świąt dla Was
Ja mam dzisiaj średni dzień. Wczoraj miała przykra sytuację z teściem. Ogolniebnasze stosunki są dość napięte (ale to już bardziej na prywatny wątek) nie czuje się tam dobrze i najchętniej zostałabym w domu dla spokoju maluszka i mojego. Bo niby czemu mam robić tak żeby to oni byli zadowoleni... Ciężka sytuacja szkoda że nie mogę się wam wyżalić
Zdrowych spokojnych Świąt dla Was
Ja mam dzisiaj średni dzień. Wczoraj miała przykra sytuację z teściem. Ogolniebnasze stosunki są dość napięte (ale to już bardziej na prywatny wątek) nie czuje się tam dobrze i najchętniej zostałabym w domu dla spokoju maluszka i mojego. Bo niby czemu mam robić tak żeby to oni byli zadowoleni... Ciężka sytuacja szkoda że nie mogę się wam wyżalić
reklama
Ania936
@*Grzanka* wlasnie zapomniałam zapytać ile ta wizyta może trwać, ale chyba ktoś pisał, że ok godzinę