reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Cześć dziewczyny, nieśmiało się z wami witam ;) planowany termin na 1/11. Dzisiaj pierwszy raz usłyszałam bicie serducha- tydzień 5+6 dzień, CRL - ponad 3 mm( w załączniku zdjęcie z usg ).
Jestem po ciąży biochemicznej z grudnia i mam trombofilię.

Pozdrawiam - Ślązaczka ☺️
Super brawo! Niech zdrowo rosnie!

reklama
Będę się z wami żegnać powoli.
Zapowiada sie 3 poronienie.
W prawdzie tym razem był woreczek żółtkowy ale ciąża jest młodsza niż powinna.
Na razie mam brać heparyne i acart i w poniedziałek mam ostateczną wizytę. Jeśli na niej nie będzie akcji serca to koniec.
20210308_183616.jpeg

Na razie mam brać heparyne i acart i w poniedziałek mam ostateczną wizytę. Jeśli na niej nie będzie akcji serca to koniec.Zobacz załącznik 1246258
tak mi przykro tule mocno ale poczekajmy jeszcze do poniedziałku nadzieja jest zawsze!!! Trzymaj się

Na razie mam brać heparyne i acart i w poniedziałek mam ostateczną wizytę. Jeśli na niej nie będzie akcji serca to koniec.Zobacz załącznik 1246258
Ja mimo wszystko trzymam kciuki, moze jeszcze sie uda, nie poddawaj sie kochana.

Dziękuję wam.
Zrobiłam już zastrzyk z heparyny.
Wydaje mi się jednak że znów się zatrzymała ta ciąża jak ostatnie.
Pozostaje mi czekać do poniedziałkbędą długie 7 dni.
Najgorzej że facet nie powiedział który mu tydzień z pomiarów wyszedł i nie wiem :/

reklama
ja byłam na wizycie 5+1 też był sam pęcherzyk, kolejna wizyta dopiero 17.03 jestem kłębkiem nerwów, bo mam za sobą ciążę z pustym pęcherzykiem :( Lekarz niby mówi, ze na tym etapie widać to co powinno być i wszystko jest ok.
Ja byłam 5+5 i też był tylko pęcherzyk, bardzo się zmartwiłam. Naczytałam się o tym pustym pęcherzyku, na dodatek mam plamienia. Nie wiem już co myśleć, u mnie też lekarz mówił że to normalne, że może jeszcze nie być widać nic poza pęcherzykiem. Czekam niecierpliwie do 16.03

Do góry