reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Myślę, że najlepiej isc po 7 tygodniu. Bo tak to tylko niepotrzebne stresy dla nas. Na tej wizycie 17.03bede miec 7+1 to juz nie bedzie zadnych domyslow i spekulacji, albo bedzie serduszko albo nie. Tak czy siak ten tydzien tez jest dla mnie straszny. Poziom stresu siega zenitu
Wiem co czujesz. Staram się nie robić nadziei ale np mówię sobie że nie wiem kiedy była owulacja może ciąża jest młodsza i mówię sobie również że ten synek w medicover miał słaby sprzęt (bo miał).
Tak bardzo nie chce robić sobie nadziei ale się nie da.
Za tydzień w poniedziałek idę do swojego najlepszego gina i wiem że on jak powie że nic nie ma to nie ma.

reklama
Cześć dziewczyny! Tak nieśmiało chcialabym do was dolaczyc 😍 jeszcze jestem dalej w szoku, ale raczej nie mam zamiaru juz ,nie byc w ciąży.. 🤣😂
IMG_20210309_054603504~2.jpg

Termin wypada mi na 16 listopada :)

Wiem co czujesz. Staram się nie robić nadziei ale np mówię sobie że nie wiem kiedy była owulacja może ciąża jest młodsza i mówię sobie również że ten synek w medicover miał słaby sprzęt (bo miał).
Za tydzień w poniedziałek idę do swojego najlepszego gina i wiem że on jak powie że nic nie ma to nie ma.
Tylko moge domyślać sie jak Ci jest przykro i ciężko, bardzo chcialas dziudziusia i tu taka sytuacja. Nie jest to lekkie, jestem po poronieniu także znam ten ból, jednak każda z nas inaczej przeżywa. Musisz nabrać sił do samej wizyty i oby bylo wszytsko dobrze!

Mi wypada cos między 13 a 14. 😁alr wiecie jak yo z terminami. Pierwsza ciaze ukonczylam tydzien przed terminem.
Nooo masz racje ;) to bedzie nasz 3 i OSTATNI Bobasek. 🤣😂 Bo z tymi terminami roznie , jasne! Dwoje poprzednikow wyszlo w granicach 6dni od swojego terminu, pierwszy 3 dni przed, drugi 3 dni po. Ciesze sie ze to lustopad! Bo chcialam miec dzieci rok po roku.. a w listopadzie moj maz ma urodziny 😍

Nooo masz racje ;) to bedzie nasz 3 i OSTATNI Bobasek. 🤣😂 Bo z tymi terminami roznie , jasne! Dwoje poprzednikow wyszlo w granicach 6dni od swojego terminu, pierwszy 3 dni przed, drugi 3 dni po. Ciesze sie ze to lustopad! Bo chcialam miec dzieci rok po roku.. a w listopadzie moj maz ma urodziny 😍
Ja chcialam wakacyjne dziecko ale niestety nie wyszlo i bedzie listopadowe, a grudniowa juz jest corka, ja x stycznia a moj z marca. 😁 ale nam się trafiły prezenty na dzień kobiet

Ja chcialam wakacyjne dziecko ale niestety nie wyszlo i bedzie listopadowe, a grudniowa juz jest corka, ja x stycznia a moj z marca. 😁 ale nam się trafiły prezenty na dzień kobiet
Noooo😍 prezent zacny. Mi się marzył październik, ale listopad tez jest spoko, a tak jak napisalam z terminami to nie wiadomo wiec pazdziernik nadal realny 🤣😂 moje chłopaki sa z lutego i z marca. O drugiego staralismy się prawie 2 lata! Pierwszy wyszedl odrazu w pierwszym cyklu. I teraz ten bobas w drugim:) szok i niedowierzanie.. musze nadrobic te 60pare stron zeby wiedziec cos o Was :*

Wlasnie dajmy sobie czas do nastepnego tygodnia, jakos musimy to przetrwac. Na siłę szukal lekarza na ten tydzien, ale nie udalo mi sie znalezc wiec biore dwa glebokie wdechy i jakos musze to przetrwac. Swojego czasu stresowaly mnie wpisy, ze dziewczyny w 5 tyg juz widzualy serce...ale liczenie tygodni sugerujac sie tylko miesiaczka bez wiedzy kiedy dokladnie byla owulacja (jak u mnie) nie jest miarodajne i nie mozna sie porownywac z innymi. Poza tym w ciazy z corka tez chodzilam na wizyty obsesyjnie a serduszko pojawilo sie po 7 tygodniu.

reklama
Do góry