reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Cześć dziewczyny czy miała któraś z was zapalenie pęcherza w ciąży? Jestem w 6tc+6dni .Czy to jest niebezpieczne? Jak sobię z tym poradziłyście?
Zaczęłam jeść żurawine ale nie wiem czy sama pomoże. Dzwonię do gin ale nie odbiera [emoji45]

Hej dziewczyny, czytam Was ale nie mam jakoś weny do pisania. Tzn mam dobry humor, dobrze się czuje ale jakoś chwilowo pochłaniają mnie inne zajęcia 😉
Dzisiaj wyszło, że święta zostajemy w domu bo moj mąż ma problem z zatokami, a przy okazji węchem, no i lekarz dopiero podejmie decyzję czy będą testy czy antybiotyk (dodam, że mój mąż ma zapalenie zatok min raz w roku 🙄). W każdym razie dla spokoju wewnętrznego bedziemy siedzieć w domu 🙂

Hej, jestem po pierwszym usg, 7+3 wg OM, wg Usg 7 tydzień, zarodek wyglada książkowo ale niestety nie było akcji serca...pani doktor powiedziała że szanse są 50/50,albo ciąża obumarła na dniach albo coś bicie serca przysłoniło... zrobiłam betę i czekam na wyniki, niestety ustąpiły mi objawy, wczoraj piersi bardzo bolały, dziś w ogole...ehh niestety będę się pewnie żegnać z Wami, trzymam kciuki za wasze dzieciątka

Hej, jestem po pierwszym usg, 7+3 wg OM, wg Usg 7 tydzień, zarodek wyglada książkowo ale niestety nie było akcji serca...pani doktor powiedziała że szanse są 50/50,albo ciąża obumarła na dniach albo coś bicie serca przysłoniło... zrobiłam betę i czekam na wyniki, niestety ustąpiły mi objawy, wczoraj piersi bardzo bolały, dziś w ogole...ehh niestety będę się pewnie żegnać z Wami, trzymam kciuki za wasze dzieciątka
Mam nadzieje, ze wszystko skonczy sie pomyslnie 🤞🤞

reklama
U mnie pogoda okropna, zimno i pada cały dzień 🌧️
strasznie się pokłóciłam z partnerem, moje drugie szczepienie na covid przesunęli na środę - on twierdzi, że absolutnie nie powinnam się szczepić, a ja mimo wszystko się zdecydowałam. I bądź tu mądry 😟, ciche dni mnie czekają
A co radzi Twój lekarz prowadzący ?

Ja bym się nie zdecydowała, nie ma badań na kobietach ciężarnych. A teraz jesteśmy w tym najbardziej niebezpiecznym okresie gdy kształtują się narządy :(

Do góry