Caro666
Fanka BB :)
Na pewno daj znać :*Dzieki Kochana trochę mnie uspokoiłasMam nadzieje ze jutro pójdzie wszystko dobrze na wizycie u gina
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno daj znać :*Dzieki Kochana trochę mnie uspokoiłasMam nadzieje ze jutro pójdzie wszystko dobrze na wizycie u gina
Ja jak bylam na pierwszym usg doktor wlaczyl dzwięk doslownie na trzy sekundy, a na drugim usg inna pani, sama mi kazala wyjac telefon i nagrac filimik dla meza jak seduszko bije, tym razem bez dzwieku. Maz baaaardzo szczesliwy jak to zobaczyl [emoji7]
O super pomysł. Następnym razem poproszę żebym mogła nagrać
Cieszę się bardzo rośnijcie zdrowoU nas dziś USG skorygowane do 6+4, tętno 136, dzidzia ma się dobrze i wychodzimy do domku!! [emoji3059][emoji4][emoji4][emoji4]
A to pierwsze badanie Bety? Nie robiłaś wcześniej? Czemu niska pod wynikami nie masz norm labolatoryjnych na dany tydzien?Beta hcg 57607.05
Zobaczymy po kolejnym badaniu ale wydaje mi się, że jakaś niska jest
Mam nadzieje, ze wszystko skonczy sie pomyslnieHej, jestem po pierwszym usg, 7+3 wg OM, wg Usg 7 tydzień, zarodek wyglada książkowo ale niestety nie było akcji serca...pani doktor powiedziała że szanse są 50/50,albo ciąża obumarła na dniach albo coś bicie serca przysłoniło... zrobiłam betę i czekam na wyniki, niestety ustąpiły mi objawy, wczoraj piersi bardzo bolały, dziś w ogole...ehh niestety będę się pewnie żegnać z Wami, trzymam kciuki za wasze dzieciątka
A co radzi Twój lekarz prowadzący ?U mnie pogoda okropna, zimno i pada cały dzień
strasznie się pokłóciłam z partnerem, moje drugie szczepienie na covid przesunęli na środę - on twierdzi, że absolutnie nie powinnam się szczepić, a ja mimo wszystko się zdecydowałam. I bądź tu mądry , ciche dni mnie czekają