reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

hej dziewczyny :) ja dzis mialam spotkanie z polozna, pobrala krew, zmierzyla tetno, zwazyla (swiezo po sniadaniu, troche lipa ) :D dostalam karte ciazy, mam poumawiane nastepne badania i wizyty z nia, takze na ta chwile wszystko sprawnie nam idzie :)
pozdrawiam mamuski :)

reklama
No że wygląda na wcześniejszą ciąże niż jestem wgl om. Jest pęcherzyk i zalązek zarodka. Szukał długo, puścił głos żeby sprawdzić czy coś słychać. Dalej mam brać leki, mam traktować się jak ciężarna i czekać. Za tydzień wizyta z badaniami beta
Trzymam kciuki ! Trzeba zawsze mieć nadzieje, jest tyle różnych przypadków 🖤 czekamy na info, odpoczywaj i dbaj o siebie 😘

A z jakiego miasta jesteś
Śląsk, nie mam możliwości po prostu gdziekolwiek jeździć. Jestem sama młodym a nie mam aktualnie nikogo kto by ze mną jechał gdziekolwiek. Jutro będę miała wynik bety. Zobaczymy co pokaże. Teraz już nic nie poradzę i muszę być cierpliwa.
Albo za tydzień się pokaże albo nie. Nie mam co się bawić w wróżkę. Mimo wszystko wierzę, że będzie ok i że jednak zaszłam później i że sprzęt kiepski. Do wizyty chyba odpuszczę forum bo psychicznie nie dam rady 🙄

Hej.
Dziewczyny nie wiem czy mnie pamietacie jeszcze. Pisalam na poczatku, potem zamilklam bo dlugo nie bilo serduszko, caly czas plamiłam. Wkoncu uslyszalam to upragnione serduszko, przestalam plamic...
A wczoraj nasz Aniolek poszybowal do nieba. :(
Dbajcie o siebie dziewczyny, cieszcie sie każdym dniem w ciazy, celebrujcie te piekne chwile.
Trzymam za Was mocno kciuki[emoji3590]
Bardzo mi przykro 😓nie ma słów które można w tym momencie powiedzieć. Przeżyłam to dwa razy. Trzymaj się

Dziewczynki u nas smutne w tym roku święta 😔To jest mój 7 tydzień ciąży (ciąża 3).Od początku mamy pod górkę.... A teraz jeszcze badanie bhcg po 48 godzinach urosło tylko 7%😔😭. Czekamy teraz jeśli nic przez święta się nie wydarzy to we wtorek do szpitala na kontrolne usg. Teraz to tylko cud by wszystko uratował... Ściskam was baaardzo mocno i trzymam za was wszystkie mocno kciuki 🤗😘😘😘
Bardzo mi przykro 😓😓 ściskam mocno

Śląsk, nie mam możliwości po prostu gdziekolwiek jeździć. Jestem sama młodym a nie mam aktualnie nikogo kto by ze mną jechał gdziekolwiek. Jutro będę miała wynik bety. Zobaczymy co pokaże. Teraz już nic nie poradzę i muszę być cierpliwa.
Albo za tydzień się pokaże albo nie. Nie mam co się bawić w wróżkę. Mimo wszystko wierzę, że będzie ok i że jednak zaszłam później i że sprzęt kiepski. Do wizyty chyba odpuszczę forum bo psychicznie nie dam rady 🙄
Oczywiście, ze tak, odpocznij sobie i wracaj do nas z dobrymi wieściami !

Dbaj o siebie, odpoczywaj i bądź dobrej myśli. Tu na forum jest milion różnych przypadków, także wszystko może się jeszcze dobrze skończyć 😘

Widzisz po prostu twój maluch poprzednio pomylił terminy i tak naprawdę chciał się urodzić w listopadzie A nie pojawić się;)
Hej dziewczyny. Długo się zastanawiałam czy do Was dołączyć bo nie chcialam zapeszać, ale doszłam do wniosku, że nie mogę żyć w strachu. Jestem po poronieniu w zeszłym roku w listopadzie w 5+3. Po otrzymaniu zielonego światła od lekarza zaczęliśmy się znowu starać i szczęśliwie jestem teraz w ciąży. Potwierdzona przez betę przyrost o 85.6 % w ciągu 48 godzin i przez usg 30stego na którym pierwszy raz zabiło serduszko. W piątek mam mieć szczegolowe badania w szpitalu. Trzymajcie kciukasy. Bardzo się cieszę, że dostałam szanse żeby z Wami być i mam nadzieję, że dotrwamy wszystkie razem do szczęśliwych rozwiązań [emoji175] miłego dnia. (uff trochę ulgi bo naprawdę zbierałam sie do tego postu jakbym miała wziąć kredyt na milion)

reklama
Dziewczyny ja wiem, że powinnyśmy się zdrowo Odżywiać ale od wczoraj tak za mną chodzi kfc (którego nie jadłam od dobrych kilku lat 😯 ), że w końcu zamówiłam... Mam wyzuty sumienia ale wczoraj po makaronie ze szpinakiem wymiotowałam, po dzisjeszy zdrowych pysznych kanapkach było mi źle... A czuje, że po prostu muszę coś zjeść bo przestaje myśleć. Powiedzcie, że Wy też macie zachcianki i sobie na nie pozwalacie.

Do góry