reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
U nas miał nie wiedzieć nikt i chyba z tego wrażenia że wkoncu zaszliśmy tak daleko już sporo osób wie . Rodzice męża , mój ojczym , najbliżsi przyjaciele , u mnie w pracy i w pracy u męża 🤦 ale co ma być to będzie , nie chce się nakręcać że od tego że powiem komuś może się coś złego stać ..

Ogólnie to u mnie znowu to samo , im bliżej wizyty tym moja głowa 🤯 walka samej ze sobą między myślami że jest wszystko okej a tym że coś złego 🤦 mam dość 😔

U nas miał nie wiedzieć nikt i chyba z tego wrażenia że wkoncu zaszliśmy tak daleko już sporo osób wie . Rodzice męża , mój ojczym , najbliżsi przyjaciele , u mnie w pracy i w pracy u męża 🤦 ale co ma być to będzie , nie chce się nakręcać że od tego że powiem komuś może się coś złego stać ..
Ale ja się nie nakręcam że jak komuś powiem to się stanie coś złego. Po prostu do badań chcę to zachować dla siebie

Cześć! Witam się z Wami :) Okres mam zazwyczaj jak w zegarku, a tu kiedy miał być to go nie było. We wtorek po pracy zrobiłam test- a tam kreseczki. W czwartek byłam na becie, ale wynik bardzo niski jedynie 50,8… Wg om termin powinien być 26.10, jednak owulacje zazwyczaj mam dużo później i po tym wyniku bety myśle że o ile wszystko będzie ok to będzie to listopad :) Dalej jestem w szoku…. Mam na pokładzie 3 dzieci- Listopad 2014, Październik 2018 i Marzec 2022 - Plus aniołek z 2021r. Jestem po 3 cc, więc strach jeszcze większy :/ W przyszłym tygodniu będę szła na powtórkę bety :) I wtedy pomyślę na kiedy umawiać lekarza :)

reklama
Ja wracając z labu kupiłam brokuła... Taka mam ochotę że nie dało rady nie kupić 😅
Ja najchętniej to bym nie mówiła nikomu. Ciekawa jestem kto pierwszy zapyta 🫣 ogólnie to zawsze szybko było po mnie widać. Pewnie tym razem też tak będzie.

Do góry