Jasne ☺ zdjęcie na pewno tu wyląduje Według ostatnich usg fasolka zawsze miałam kilka dni do przodu jeżeli chodzi o wielkość ... tym bardziej mnie ciekawi jakie baby jutro zobaczęWstaw zdj usg po wizycie pewnie już duża fasolka moja kolejna wizyta będzie 9.04, wtedy wypada 9+4
reklama
Tak, dzisiaj nawet piersi nie bolały dopiero teraz zaczynajaA macie czasami takie dni ze nie czujecie przez cały dzień żadnych bólów brzucha ani nic ?
Smaily
Fanka BB :)
Nie pogniewaj się, ale po co sobie wymyślać problemy? To tak jakby po ślubie myśleć o rozwodzie, "bo on mnie przecież dla innej zostawi". Przepraszam, nie pamiętam czy długo się starałaś o ciążę, ale dla mnie to było trudne emocjonalnie przeżycie, i nigdy nie mam myśli, że żałuję: bo czasy niepewne, bo może pracę stracę itp.Czesc, nie było mnie kilka dni i chyba nie zdążę już nadrobić Waszego pisania Na szczęście do świąt koniec z pracą (tylko dom ogarnąć, dzieci, ogród...) A potem idę na zwolnienie. Dużo pracowałam ostatnio i chyba przez to miałam trochę mniej mdłości. A może już zanikają?
Mam inny problem. Zaczynam się zastanawiać, czy dobrze robimy. Że dziecko w takich czasach. Nie wiadomo, co będzie. Jako młoda dziewczyna miałam często ataki paniki, bałam się, że wybuchnie wojna albo przyjdzie jakaś zaraza. Właśnie przez te wszystkie katastroficzne wiadomości. I jakoś panowałam nad tym, do teraz. Znów się zaczyna. Wydaje mi się, że w przyszłym roku to już będzie koniec, brak dostępu do lekarza, brak pracy, albo że zabiorą nam dzieci. No bzdury totalne ale nie umiem nie myśleć o tym. Staram się nie czytać tych wszystkich wiadomości, ale to jest już wszędzie. I wszędzie słyszę tylko, że już będzie tylko gorzej.
Dołek mam jakiś, no.
Przeżyłam w styczniu zeszłego roku życiową katastrofę. Byłam wtedy w zaawansowanej ciąży, na końcówce. Historia nie ma happy endu i szczerze wtedy miałam w nosie, czy jest wojna czy nie. Liczyło się tylko choroba dziecka. Więc serio ogarnij się, rozejrzyj ile ludzie mają realnych problemów i nie wkręcaj sobie za dużo.
Lubimy mieć wszystko pod kontrolą, planować, a w koronawirusie warto nauczyć się żyć chwilą, bardziej z dnia na dzień, spontanicznie. Nie słuchaj wiadomości, mniej internetu, media są nastawione na sensację. Głowa do góry!
Byłam na wizycie i pęcherzyk urósł prawidłowo i podobno skurcze się zdarzają i jak nie ma plemienia to jest ok. Jak wasze objawy ciążowe? Ja poza bólami brzucha sporadycznymi i lekkimi bólami piersi które nie są zawsze bo czasami zanikają nie mam nic trochę mnie to martwi, ale lekarz mówi ze to nie istotne
torri90
Mieszkam w SzkocjiMysle ze gdy już bedzie prywatne forum to wtedy jak najbardziej można zdradzisz nawet więcej szczegółów
Nie mieszkasz w Polsce?
Caro666
Jej w sumie masz tak jak ja tez żadnych objawów czasem lekkie bóle brzucha i Piersi . Dzisiaj troszczkę senna byłam próbowałam spać szybko się mecze ale lekarz tez powiedział ze nie muszę mieć objawów a może dopiero przed nami ?Byłam na wizycie i pęcherzyk urósł prawidłowo i podobno skurcze się zdarzają i jak nie ma plemienia to jest ok. Jak wasze objawy ciążowe? Ja poza bólami brzucha sporadycznymi i lekkimi bólami piersi które nie są zawsze bo czasami zanikają nie mam nic trochę mnie to martwi, ale lekarz mówi ze to nie istotne
Szczerze to bym czuła się spokojniejsza jakby jednak jakieś były przynajmniej jakby piersi porządnie bolały, bo tak to mam myśli ze coś musi być nie takJej w sumie masz tak jak ja tez żadnych objawów czasem lekkie bóle brzucha i Piersi . Dzisiaj troszczkę senna byłam próbowałam spać szybko się mecze ale lekarz tez powiedział ze nie muszę mieć objawów a może dopiero przed nami ?
Powodzenia [emoji3059]
Dziewczyny, która ma jutro wizytę ? [emoji57]
Ja jutro mam wizytę o 10 rano ( 9 +2 ) ... jestem ciekawa co zobaczę [emoji3526]
Jotka_
Dziewczyny odkrylam u siebie dzis nowy objaw.. ale czytacie to na własną odpowiedzialność.. tekst tylko dla ludzi o mocnych nerwach.. otóż odkryłam dziś ,że napewno nie mam covida, gdyż młodszemu prawie dopełniłam pieluchę, a przy starszym juz nie poszło tak gladko i dobrze , że stałam tak blisko kibla.. gowno śmierdzi...
Tym miłym akcentem zegnam was kochane do jutra :* dobrej nocki
Tym miłym akcentem zegnam was kochane do jutra :* dobrej nocki
reklama
Kocham ten kraj za landscape [emoji7][emoji173]
Mieszkam w Szkocji [emoji6]