reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Ja przez ostatnie dni kochane mam jakis fetysz do moich cycków 🤣non stop sie za nie łapie i sprawdzam czy bolą 🤭🙈🙉 mimo tego ze co jakiś czas czuje mrowienie w okolicy brodawek .
Powiedzcie proszę ze nie tylko mi odbija 😁🤣
Też tak mam ostatnio, szczególnie, że w sumie obolałe piersi to mój jedyny objaw ostatnimi czasy 🙈
Niestety żegnam się.. Dostałam strasznego krwawienia i nic się nie dało uratować.. Życzę wam cudownych ciąż i wszystkiego dobrego
Bardzo mi przykro 😢 trzymaj się i dużo zdrowia życzę

Nie dziwie sie ze czujesz zmartwienie ja tak jak pisałam wyzej tez wciaz sprawdzam papier toaletowy czy nie ma jakieś krwi [emoji15]
Ja również coagp sprawdzam papier masakra schiza jakas
Ja po poprzedniej nie przespanej nocy dzis nawet spalam jak zabita .
Trzymam [emoji110][emoji110][emoji110]za usg na pewno będzie już serduszko pikac [emoji173][emoji8]
Ja położyłam się późno spać i byłam tak zmęczona że padłam z telefonem w ręku [emoji85]
Samo mtfhr nie odpowiada za trombofilie, sporo osób nadwyręża te wyniki jako „wyrok”. Poza tym mutacje to jedno, a są przecież jeszcze inne badania z krwi, które np są wskazaniem do heparyny. Moj ginekolog akceptuje badania z testdna, ale tłumaczył mi, że to tylko prawdopodobieństwo uaktywnienia wadliwych genów. Ja mam mthfr homo i pai hetero, na tym etapie nie mam heparyny.
Też tak słyszałem to d koleżanki która również ma jaką tam mutacje tego. Tez lekarz zlecił jej badania i polecił aby odstawiła zastrzyki
Też tak Z aplikacją [emoji28][emoji23] ale nic się nie przyspiesza [emoji28]

Jeśli chodzi o Facebook a to miesiąc temu dostałam wirusa, ktory nieźle mi namieszał... Niestety najlepiej w takich sytuacjach jednak się kogoś poradzić bo te wirusy mogą też długo być uśpione w systemie.
Te wirusy są straszne ja ciągle wysyłałam ponoć jakieś wiadomości do znajomych
Ooooo sporo tego robilas, ja zaledwie czesc :/ i tez wszystko bylo w normie. Tak czy siak nie mialabym odwagi odstawiac zastrzykow :-(
Zawsze to strach

reklama
Ja tez mam troszkę nadwagi ale mam figurę gruszki i brzucha nawet nie mam tylko uda E jestem niska osoba w momencie gdy zaczęłam chudnąc zaszłam w ciąże . Boje się ze po ciąży już nie zrzucę .
widać odchudzanie sprzyja ciąży 🤣 Ja też zabrałam się za siebie. Ćwiczenia codziennie, brak słodyczy. Już mi się zaczynały ładnie rysować mięśnie i jebut. Dwie kreski. Nie mam siły na żadne ćwiczenia i widzę, jak OBRASTAM!

Do góry