reklama
Lena142
Fanka BB :)
współczuję trzymaj się zdrowo! [emoji20]Niestety żegnam się.. Dostałam strasznego krwawienia i nic się nie dało uratować.. Życzę wam cudownych ciąż i wszystkiego dobrego
Caro666
Ja tez zreszta boje się ćwiczyć . Jeśli będę mogła to wtedy bym jeździła na rowerze . Ale faktycznie kilka kg mniej zero cukru i słodyczy regularne posiłki I się udało .widać odchudzanie sprzyja ciąży Ja też zabrałam się za siebie. Ćwiczenia codziennie, brak słodyczy. Już mi się zaczynały ładnie rysować mięśnie i jebut. Dwie kreski. Nie mam siły na żadne ćwiczenia i widzę, jak OBRASTAM!
Lena142
ale piszecie o pysznościach aż znów zgłodniałam, a dopiero co wsunęłam kolacje[emoji87]
Gdyby nie mdłości na czczo i bóle krzyża na wieczór nie czułabym nadal że jestem w ciąży i trochę mnie to niepokoi i cieszy jednocześnie, bo może będzie łagodnie tym razem.
Tak sobie myślę że większość z was ma bolące piersi, a moje NIC zupełnie, ale brodawki są mega wrażliwe. Tak sobie myślę że może to przez to że syna przestałam karmić około 3 miesięcy temu, moze to dlatego? [emoji848]
Gdyby nie mdłości na czczo i bóle krzyża na wieczór nie czułabym nadal że jestem w ciąży i trochę mnie to niepokoi i cieszy jednocześnie, bo może będzie łagodnie tym razem.
Tak sobie myślę że większość z was ma bolące piersi, a moje NIC zupełnie, ale brodawki są mega wrażliwe. Tak sobie myślę że może to przez to że syna przestałam karmić około 3 miesięcy temu, moze to dlatego? [emoji848]
Smaily
Historia jak w filmie.Dziewczyny ja mialam tak samo od ponad miesiąca zaczelam codziennie biegac po 4-6km odrzuciłam cukier, słodycze.
Zaczelam się zdrowo odżywiać.
Schudłam 3kg az tu nagle zaczal sie spóźniać okres pomyslalam ze pewnie przez te moja drastyczna zmianę czekalam 9 dni bo bylam pewna ze @ przyjdzie az pewnego razu poszlam sobie pobiegac i bez przerwy dostawałam zadyszki wtedy do mmie dotarło ze cos jest nie
Tak zrobilam test i okazało się że ma to swoj powód
Moja kolezanka zorientowała się w markecie jak robiła zakupy, że coś dawno nie kupowała podpasek. W domu przeliczyła dni i wyszło że okres powinien być mc wcześniej. Test oczywiście pozytywny. Była wtedy koło 9tc
Fejkaaa
Dużo kobiet po 30Ja 39 i tydzień wiec jest tu grupka „starszych pan” )) u nas to trzeci, ostatnia ciaza 7 lat temu wiec jakby na nowo.
Lena142
Tak się teraz zastanawiam czy ten mój ból w krzyżu jest normalny.. Boli zwykle po całym dniu lub po jakimś wysiłku. Coś mi się kojarzy że w tak wczesnym etapie bóle krzyżowe źle wróżą.. [emoji22] Czy któraś z was też po jakimś wysiłku ma podobnie? Może jednak źle kojarzę i to normalny objaw..
Smaily
Spokojnie, jeżeli ból jest umiarkowany i nie wymaga leków przeciwbólowych, to pewnie nic się nie dzieje. Macica, przydatki i splot krzyżowy nerwowy są blisko położone, więc to pewnie wszystko możliwe.Tak się teraz zastanawiam czy ten mój ból w krzyżu jest normalny.. Boli zwykle po całym dniu lub po jakimś wysiłku. Coś mi się kojarzy że w tak wczesnym etapie bóle krzyżowe źle wróżą.. [emoji22] Czy któraś z was też po jakimś wysiłku ma podobnie? Może jednak źle kojarzę i to normalny objaw..
reklama
Juana19
Z ćwiczeniami to trzymam się zasady ze jeśli nie ma problemów (zgodnie z tym co mówi lekarz) to warto utrzymać dotychczasowy tryb ćwiczeń. Ja sobie trochę zmieniam. Od kilku miesięcy ćwiczę z Agata zając (wcześniej Ewka na okrągło) i dalej z zając tylko modyfikuje trochę - brak podskoków, niektóre naciągania na brzuchu po prostu mi nie pasują teraz wiec wsłuchuję się w siebie. Bez ćwiczeń bym zwariowała. Rower na razie bez problemu. W pierwszej jeździłam do 5tego miesiąca (potem zima). Teraz tez liczę na te aktywność żeby te glowe ciążowa czymś zając produktywnym na nartach już tez jeździłam - hoduje sportowca
plamienia mi ustały po 24 godzinach. Ale minimalna ilość i ok kolor wiec się nie martwię.
kto jeszcze robi z was nifty? @Amaleta mignelo mi ze Ty? W Finlandii jest w ubezpieczeniu? Ja robię cała diagnostykę tym razem ze względu na wiek. Tu już myśle o synach bo wiecznie żyć nie będę. Mam nadzieje ze będzie wszystko ok.
plamienia mi ustały po 24 godzinach. Ale minimalna ilość i ok kolor wiec się nie martwię.
kto jeszcze robi z was nifty? @Amaleta mignelo mi ze Ty? W Finlandii jest w ubezpieczeniu? Ja robię cała diagnostykę tym razem ze względu na wiek. Tu już myśle o synach bo wiecznie żyć nie będę. Mam nadzieje ze będzie wszystko ok.