reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Prenatalne są przez powłoki brzuszne już? Nie wiedziałam. Myślałam, że dopiero koło 20 tyg robi się usg przez brzuch [emoji3526] Wow to tak blisko [emoji2]
Tak prenatalne jest już przez brzuch [emoji846]
Mi pokazuje 25 listopad, także jedziemy na jednym wózku [emoji2960][emoji2]
Ja 2 listopada więc tym razem będę zaczynać porody [emoji846]
Moja mówi że najlepiej miec maks 2
Ciekawe jak to działa w drugą stronę
Wracając do tematu poinformowania o ciąży w pracy. Ja jak miałam już pozytywny test poprosiłam swojego lidera na słowo (a że mamy bardzo fajny zgrany team w pracy i po pracy też ekipą się spotykamy ) i powiedziałam , że na wtedy i wtedy mam lekarza i że robiłam test i prawdopodobnie jestem w ciąży . Odrazu mu powiedziałam że pójde na pewno na L4. Nie mogłabym pracować tam w ciąży bo są farby i rozpuszczalniki. U mnie wiedzieli jaka jest moja sytuacja , że ciąże będę miała wysokiego ryzyka to pogratulował i poinformował później kierowników. Ale wcześniej szkoliłam koleżankę na swojej maszynie więc wskoczyła za mnie . Dla mnie ciąża jest najważniejsza a tym bardziej z tym moim zespołem antyfosfolipidowym i RZS to już za dużo . Więc nie ma się czego bać. Nikt o Was nie zadba jak same o siebie nie zadbamy. I żadne pieniądze wtedy tego nie wynagrodzą. [emoji173]
No i bardzo dobrze zrobiłaś [emoji846][emoji846]
zaraz po świętach we wtorek i powinno hyc już serduszko [emoji7]
Już niedługo wszyscy zobaczą serduszka [emoji846]

reklama
Część dziewczyny! U mnie dzisiaj 5+5. Jutro TSH i ft4 i wizyta u ginekologa 😯😯 jakoś dzisiaj od rana nie mogę o tym przestać myśleć. Chciałabym zobaczyć chociaż zarodek i się uspokoić odrobinę.
Witaj .
Chyba każda i przedewszystkim pierwsza wizyta jest stresujaca ale na pewno będzie wszystko dobrze.
Ja tez wciaz o tym myślę jak to będzie isc na ta pierwsza wizyte .
Urodziłam trójkę dzieci i nie pamiętam by przy któreś z nich tak panikowałam jak teraz .
Teraz to wciąż mam jakies niepokojące mysli ,martwie sie nie zapas a idąc do wc mam jakies schizy czy nie zobacze czasem krwi na papierze toaletowym 😳u mnie 5+3 .

Do góry