rossig
Fanka BB :)
Rodzinny też Ci może w sumie wystawić skierowanie jakby coTak pisały dziewczyny właśnie o tym. Więc i tak muszę czekać do środy bo wtedy mam pierwsza wizytę
Chociaż środa nie daleko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rodzinny też Ci może w sumie wystawić skierowanie jakby coTak pisały dziewczyny właśnie o tym. Więc i tak muszę czekać do środy bo wtedy mam pierwsza wizytę
Pochwal się gdzie lecicieO, to zobaczymy co powie na to mój Ginekolog. Mój lot niby 11 godzin.
Tak prenatalne jest już przez brzuch [emoji846]Prenatalne są przez powłoki brzuszne już? Nie wiedziałam. Myślałam, że dopiero koło 20 tyg robi się usg przez brzuch [emoji3526] Wow to tak blisko [emoji2]
Ja 2 listopada więc tym razem będę zaczynać porody [emoji846]Mi pokazuje 25 listopad, także jedziemy na jednym wózku [emoji2960][emoji2]
Ciekawe jak to działa w drugą stronęMoja mówi że najlepiej miec maks 2
No i bardzo dobrze zrobiłaś [emoji846][emoji846]Wracając do tematu poinformowania o ciąży w pracy. Ja jak miałam już pozytywny test poprosiłam swojego lidera na słowo (a że mamy bardzo fajny zgrany team w pracy i po pracy też ekipą się spotykamy ) i powiedziałam , że na wtedy i wtedy mam lekarza i że robiłam test i prawdopodobnie jestem w ciąży . Odrazu mu powiedziałam że pójde na pewno na L4. Nie mogłabym pracować tam w ciąży bo są farby i rozpuszczalniki. U mnie wiedzieli jaka jest moja sytuacja , że ciąże będę miała wysokiego ryzyka to pogratulował i poinformował później kierowników. Ale wcześniej szkoliłam koleżankę na swojej maszynie więc wskoczyła za mnie . Dla mnie ciąża jest najważniejsza a tym bardziej z tym moim zespołem antyfosfolipidowym i RZS to już za dużo . Więc nie ma się czego bać. Nikt o Was nie zadba jak same o siebie nie zadbamy. I żadne pieniądze wtedy tego nie wynagrodzą. [emoji173]
Już niedługo wszyscy zobaczą serduszka [emoji846]zaraz po świętach we wtorek i powinno hyc już serduszko [emoji7]
Hej to już jutro zostało 25godzin a dzis 6t 4dni
Część dziewczyny! U mnie dzisiaj 5+5. Jutro TSH i ft4 i wizyta u ginekologa [emoji54][emoji54] jakoś dzisiaj od rana nie mogę o tym przestać myśleć. Chciałabym zobaczyć chociaż zarodek i się uspokoić odrobinę.
Witaj .Część dziewczyny! U mnie dzisiaj 5+5. Jutro TSH i ft4 i wizyta u ginekologa jakoś dzisiaj od rana nie mogę o tym przestać myśleć. Chciałabym zobaczyć chociaż zarodek i się uspokoić odrobinę.