Jotka_
Fanka BB :)
No to naprawdę Ci współczuję Kochana. Jako terapeuta duzo pracuję z osobami wlasnie, którym ciezko jest sie pogodziccz wyglądem w tej chorobie@Jotka_ Ja też właśnie najbardziej mam zmiany na dłoniach miałam też gorszą rękę operowaną . Wycinali mi wtedy te wysięki . Tylko przez te ręce widać że mam rzs no i nie ukrywajmy stopy haluksy jak haluksy ale za ręce długo przeszywał mnie wstyd . Chowałam w rękawach itp ale to za młodu bo nie ukrywajmy ludzie bywają bezlitośni. Później się z tym pogodziłam.
Dokladnie. Ginekolog powinien wystawić skiero. Ale moze to tez zrobic internista i na nfz musza znalezc jak najszybszy termin.a to nie jest tak że ciężarna muszą przyjąć w ciągu 7 dni? Może chodzi jak ciąża jest potwierdzona przez lekarza wiem ze coś takiego ejst że muszą ciężarną przyjąć
No to doskonale Cie rozumiem.. o 1000000 razy bardziej wolę wstawac po nocach do dziecka gdy płacze niz byc w ciąży..Podobnie zamierzam gdzieś w październiku odpuścić dopiero. Ok 35 tygodnia. Ja tak średnio znoszę psychicznie ciąże (przynajmniej te dwie poprzednie). Prace mam mega intensywna umysłowo wiec czasu na myślenie o czymś innym niewiele. A dla mnie to akurat dobrze ))