reklama
27.11.2021Na pewno jest na co czekac. Jak zobacylam te male migajace serduszko to wybuchlam
No mysle ze bedzie super. Czyli co z om wychodzi ci termin jakos na koniec listopada?
Oooo wow! Naprawdę szacun!
Jakbym mogła to jeszcze dzisiaj jechałabym na lotnisko ... niestety mam kategoryczny zakaz podróżowania samolotem przez trombofilię podczas całe ciąży A jestem globtroterką więc podwójny ból ... Ale Mam nadzieje, że za rok nadrobięO, to zobaczymy co powie na to mój Ginekolog. Mój lot niby 11 godzin.
Mag...
Fanka BB :)
mnie już praktycznie nie boli. Dzisiaj nic a nic a nawet mojego klocka prawie 20kg podniosłamAle to jest normalne każda z nas boli podbrzusze
Jotka_
@Wiedzma1667 no no u Ciebie też zacne wieści :*
Jotka_
No to elegancko! A dziewczyny wychodzily w terminie?27.11.2021
ziutkaKA
Pieknie dzidziol rosnijDziewczyny jest dzidziol i serduszko❤oczywiście sie pobeczałammężuś też widziałdostałam luteine dopochwową na te plamienie. Dziś wszystko czyste. Lekarz powiedział , że mogą być one spowodowane neoparinem , acardem i naczynka mogą pękać po wysiłku . Powiedział , że krwiaków nie ma . Mam ciąże wysokiego ryzyka mam się oszczędzać i leżeć. W poniedziałek komplet badań mam do zrobienia. Wstawiam zdjęcie ale kiepskie bo z nfz . We wtorek będę miała lepsze. Cieszę się
Najstarsza 36 tydzien a dwie kolejne w 40tygNo to elegancko! A dziewczyny wychodzily w terminie?
reklama
ziutkaKA
Mnie dzis ratuje woda gazowana i na chwile pomogla guma do żucia miętowaJa zawsze miałam idealne tsh. Tak 1,2-1,5
Ale w ciąży zaczęło mi rosnąć i endokrynolog powiedział, że jak przekroczy 2,5 to przepisuje leki.
W styczniu miałam 1,2
W lutym 1,8
W marcu 2,9
No i wprowadzono mi leki. Pierwszy raz mam lek na tarczycę. Ciekawie jak to będzie dalej.
Dziękuję Ci.
W środę mam wizytę. Jakoś wytrzymam do tego czasu. I zapytam na wizycie jak mogę sobie pomóc.
Zauważyłam dziś, że bardzo zimne napoje pomagają na chwilę. Spróbuję z mrożoną herbatą, albo czymś słodkim. Ponoć cola pomaga? Próbował ktoś? My takich rzeczy nie pijemy, ale lepsze to chyb niż cały dzień umierać
No i dziś niestety już śniadanie poszło po zjedzeniu