Fejkaaa
Fanka BB :)
CudownieZobacz załącznik 1252782
Jedno jajo,n ie puste z serduszkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CudownieZobacz załącznik 1252782
Jedno jajo,n ie puste z serduszkiem
Ja mam tak samo duphaston i nospa 3x1 i cyclogest na noc... tak mnie przeraza ta nospa tez mam krwiaka...Duphaston 3x1, nospy 3x2 ale to pewnie ze względu na ogromiastego krwiaka
Super wiadomoscCiąża potwierdzina, serduszko bije termin pozostał bez zmian, 16.11. Aż dziwne bo na tą chwilę ciąża idealnie wg Om Zobacz załącznik 1252802
Oj ja teżPatrzę się na Wasze USG i już nie mogę doczekać się co ja zobaczę w poniedziałek
Super wieści ❤Dziewczyny jest dzidziol i serduszko❤oczywiście sie pobeczałammężuś też widziałdostałam luteine dopochwową na te plamienie. Dziś wszystko czyste. Lekarz powiedział , że mogą być one spowodowane neoparinem , acardem i naczynka mogą pękać po wysiłku . Powiedział , że krwiaków nie ma . Mam ciąże wysokiego ryzyka mam się oszczędzać i leżeć. W poniedziałek komplet badań mam do zrobienia. Wstawiam zdjęcie ale kiepskie bo z nfz . We wtorek będę miała lepsze. Cieszę się
Ja musiałam powiedzieć od razu ze względu na rodzaj pracy. Pracuję w laboratorium chemicznym i nie mogłabym przebywać tam w zasadzie w ogóle przez rozpuszczalniki i inne świństwa. Mój kierownik przyjał to na spokojnie i nawet się śmiał, że sie tego spodziewał (w październiku wyszłam za mąż) . Wszystko zalezy jakie ma się kierownictwo.Mam pytanie do dziewczyn które już powiedziały w pracy o ciąży, od wczoraj chce to zrobić, ale wstydzę się, nie będę ukrywać, brakuje mi odwagi, bo wiem że szef będzie bardzo niezadowolony, w mojej poprzedniej ciąży mi nawet wyrzuty robił że muszą kogoś szukać na moje miejsce... Fakt że się skończyło jak skończyło i w sumie tylko 2 tyg nie było mnie w pracy. Chodzi o to że dostaję coraz to nowsze projekty, a na pewno nie zrobię już niektórych... Myślałam jeszcze czy nie iść na l4 bo mnie te mdłości mega męczą.
Jak to zrobiłyście? Prosto z mostu?
Przykro mi bardzoMiałam się zapisać do waszej zamkniętej listy ale już nie będzie trzeba . Moja beta jest nieprawidłowa. Znowu 23.03 było 1065 a dzisiaj wynik wyszedł 1665 tylko . Przyrost 34,7%
Same cudowne wieści dziś! Oszczędzaj się Kochana ile możeszDziewczyny jest dzidziol i serduszko❤oczywiście sie pobeczałammężuś też widziałdostałam luteine dopochwową na te plamienie. Dziś wszystko czyste. Lekarz powiedział , że mogą być one spowodowane neoparinem , acardem i naczynka mogą pękać po wysiłku . Powiedział , że krwiaków nie ma . Mam ciąże wysokiego ryzyka mam się oszczędzać i leżeć. W poniedziałek komplet badań mam do zrobienia. Wstawiam zdjęcie ale kiepskie bo z nfz . We wtorek będę miała lepsze. Cieszę się
Ja zawsze miałam idealne tsh. Tak 1,2-1,5Dziewczyny, a zwiekszalyscie juz dawke? Pisalam wczesniej ze mi gin kazala od razu zwiekszyc lek na niedoczynnosc o 25%.
Dziękuję Ci.To prawda, nie powinno się łączyć leków z ziołami, bo utrudniają ich wchłanianie. Tak samo jak niektórych owoców np. grejpfruta.
Ja nie mam już pomysłu co może pomoc na tak silne mdłości Na pewno warto nie doprowadzać do uczucia głodu, bo się jeszcze bardziej nasilają.
Jeśli imbir, gumy odpadają to nie mam pojęcia niestety