reklama
ziutkaKA
Fanka BB :)
Tez jestem za tym. Moze wlasnie ustalimy gdzie kazda by wolala zrobic takie forum, znajdziemy kierowniczke do ktorej podeslemy nasze dane i ktora stworzy fajna grupe, fajnych babekZauważyłam że dziewczyny jednak mają podzielone zdanie jeśli chodzi o zamknięty.Jedna osoba napisała na priv że nawet nie chodzi o to gdzie ale o funkcje. Tutaj nie ma możliwości wrzucenia filmiku i powiadomień - fakt zgadzam się. Więc proponuję ankietę forum baby boom vs Messenger vs whatsapp
Myślę że tak będzie sprawiedliwie. Ja się dostosuje w miarę możliwości [emoji846]
ziutkaKA
Hej, jak cos mozesz zalozyc tylko messenger bez uzywania facebookaJeśli mogę się wyrazić to dostosuje się do jakiejkolwiek formy wybierzecie, fajnie tylko jeśli nie będzie to fb, bo niestety go nie mam
Fejkaaa
Potwierdzam, przy takiej ilosci osob na messengerze i przy takiej czestotliwosci dodawania wpisow oszalejemyJa tez jestem za tym. Powiadomienia z messengera mnie wykończą
Caro666
Forum ma swój urokJa dziewczyny jestem za baby boom, bo na massengerze jak nam będzie wibrować każda wiadomość to nie wytrzymamy
Mag...
można wyłączyć powiadomienia na messengerze.Ja tez jestem za tym. Powiadomienia z messengera mnie wykończą
Ja jestem za msssegrem dużo łatwiej się pisze i wiadomo ze nikt inny tego nie czyta
Caro666
Z drugiej strony i tak jesteśmy tu anonimowe i nikt obcy nie przeczyta wszystkich stron od początku tylko jak juZ pare stron a z drugiej strony może dużo czyta osób tez w ciąży takie jak my ale nie chce się narazie udzielaćmożna wyłączyć powiadomienia na messengerze.
Ja jestem za msssegrem dużo łatwiej się pisze i wiadomo ze nikt inny tego nie czyta
Natalia29tj
Można spróbować na początek z zamknięta grupa na forum, a później ewentualnie przenieść się na messengera tudzież inny komunikator
Agugu123
juz niemożna musibyc fbHej, jak cos mozesz zalozyc tylko messenger bez uzywania facebooka
reklama
Mag...
jeszcze jesteśmy anonimowe ale pisząc tutaj codziennie przed jeszcze 8 miesięcy... No nie wiem po prostu nie wiem czy mam. Ochotę o wszystkim szczerze pisać wiedząc że tu może wejść kazdy... Myślę że jeszcze trochę i padną tu imiona członków rodziny jakieś historię itpZ drugiej strony i tak jesteśmy tu anonimowe i nikt obcy nie przeczyta wszystkich stron od początku tylko jak juZ pare stron a z drugiej strony może dużo czyta osób tez w ciąży takie jak my ale nie chce się narazie udzielać
Już wiemy ile mamy lat jak mamy na imię skąd jesteśmy... Na takim otwartym forum nikt nie jest anonimowy