reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Zauważyłam że dziewczyny jednak mają podzielone zdanie jeśli chodzi o zamknięty.Jedna osoba napisała na priv że nawet nie chodzi o to gdzie ale o funkcje. Tutaj nie ma możliwości wrzucenia filmiku i powiadomień - fakt zgadzam się. Więc proponuję ankietę forum baby boom vs Messenger vs whatsapp
Myślę że tak będzie sprawiedliwie. Ja się dostosuje w miarę możliwości [emoji846]
Tez jestem za tym. Moze wlasnie ustalimy gdzie kazda by wolala zrobic takie forum, znajdziemy kierowniczke 😎 do ktorej podeslemy nasze dane i ktora stworzy fajna grupe, fajnych babek 🤪

można wyłączyć powiadomienia na messengerze.

Ja jestem za msssegrem dużo łatwiej się pisze i wiadomo ze nikt inny tego nie czyta;)
Z drugiej strony i tak jesteśmy tu anonimowe i nikt obcy nie przeczyta wszystkich stron od początku tylko jak juZ pare stron a z drugiej strony może dużo czyta osób tez w ciąży takie jak my ale nie chce się narazie udzielać

reklama
Z drugiej strony i tak jesteśmy tu anonimowe i nikt obcy nie przeczyta wszystkich stron od początku tylko jak juZ pare stron a z drugiej strony może dużo czyta osób tez w ciąży takie jak my ale nie chce się narazie udzielać
jeszcze jesteśmy anonimowe ale pisząc tutaj codziennie przed jeszcze 8 miesięcy... No nie wiem po prostu nie wiem czy mam. Ochotę o wszystkim szczerze pisać wiedząc że tu może wejść kazdy... Myślę że jeszcze trochę i padną tu imiona członków rodziny jakieś historię itp
Już wiemy ile mamy lat jak mamy na imię skąd jesteśmy... Na takim otwartym forum nikt nie jest anonimowy;)

Do góry