reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Hej ponownie. Takie pytanie . Moja beta 17.03 wyniosła 93,93 a 19.03 było 243,05 wyniosło 161% czy to nie za dużo? We wtorek ponownie badanie. Eh martwię się . Chyba coś nie tak . Piersi przestały boleć dzisiaj 🙁 we wrześniu też tak było że przestały boleć ...
Przyrost bety jest Ok, codzienne sprawdzanie objawów chyba tez psychicznie obciąża, wiem bo sama tak robię cały czas, zaraz po przebudzeniu - nie martw się ! 😘 ja przy poronieniu pamietam, ze powiedziałam siostrze całkiem nieświadoma, ze znowu czuje się normalnie, ale u mnie beta spadała :(

To dobrze, już się mniej martwię o betę. Trochę poczytałam . A co z piersiami ? Prosze napiszcie jak to jest u Was z nimi , bo ja zwariuje . Czy czujecie że cały czas rosną i bolą ? Bo ja czuję jak przestały rosnąć a nawet już nie są takie nabrzmiałe ... 😐
mi nawet nie urosły boleć bolą ale nie rosną😂😂

Mnie jest zawsze zimno. Bez różnicy czy nie byłam w ciąży. Czy tak jak teraz jestem. Dopiero jak na dworze 20stopni na plusie to nie marznę.
Ja 30go i tez juz mnie nosi. Dziewczyny czy ktoras z Was tez ma jakies dziwne skoki temperatur? Ja od dwoch tygodni mam takie napady zimna, ze gesia skorka na nogach to az mnie boli [emoji1787] kocyk i sofa najlepszymi przyjaciolmi ostatnio [emoji85][emoji23]
Wygrałaś. Ale ja i tak jestem druga na podium z moją 17.45 [emoji16]
Ja mam 31 na 18.20 [emoji1787]
Też się boję strasznie. Ale jakiś czas temu się przymusilam i zrobiłam porządek a teraz regularnie na kontrolę i jest dobrze. A strachu mimo wielu wizyt się nie wyzbyłam. Taki już mój urok [emoji6]
Ja dentysty się panicznie boję ale też byłam chyba 2 może 3 lata temu;)

Ja 1 kwietnia, czyli wszystkie po kolei idziemy 😄 Co do temperatury to ja mam! Trzęsę się jak galareta, potem mi ciepło. Oszaleć idzie 😤
O ja też :D 1 kwiecień na 8.50.
Tez wiecznie pod kocem bo trzęsie z zimna 🙄 byłam na spacerku wczoraj, trochę zmarzłam ale przynajmniej "przewietrzyłam umysł" i jakoś tak spokojniej do końca dnia. Rano mam okropny brak apetytu a od ok 12 mogę jeść wszystko i na wszystko mam ochotę. Takich objawów jak teraz w poprzedniej nie miałam :D

reklama
O ja też :D 1 kwiecień na 8.50.
Tez wiecznie pod kocem bo trzęsie z zimna 🙄 byłam na spacerku wczoraj, trochę zmarzłam ale przynajmniej "przewietrzyłam umysł" i jakoś tak spokojniej do końca dnia. Rano mam okropny brak apetytu a od ok 12 mogę jeść wszystko i na wszystko mam ochotę. Takich objawów jak teraz w poprzedniej nie miałam :D
tez rano mam brak apetytu gorzej pozniej wieczorem aż mnie mdli jak nie zjem i zgaga meczy

Do góry