reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Cześć wszystkim 😊
Nieśmiało dołączam do grupy. Według om 5+2. W poniedziałek ruszam na bete a wizyta umówiona na 31.03 liczę na to, że będzie już coś widać 😁 Z objawów jedynie czasami uczucie ciągnięcia w podbrzuszu i lekki ból piersi po bokach. Może to śmiesznie zabrzmi ale test zrobiłam przez mojego psa 😂 bo strasznie dziwnie się zachowywała. Przez parę dni siadała przy mnie kładła mi głowę na brzuchu i piszczała. I tak sobie pomyślałam, że może coś jest na rzeczy i pyk wywęszyła 😁
Pozdrawiam serdecznie
Część :)
Historia z psem jest genialna!

reklama
Wieczorem ogólnie mam takie mdłości, że spać nie mogę. Tylko wczoraj jakoś łagodnie poszło :) nawet dziś zjadłam śniadanie bez większych problemów, ale zapewne coś jeszcze wyskoczy. Bo przeważnie mdli po jedzeniu a nie przed. Zgagę mam co chwilę po chwilę także też nie ma tragedii 😊😀
miejmy nadzieję że przejdzie jak najszybciej

Dziewczyny dziś znowu mam takie dziwne ukłucia, prądy po bokach brzucha [emoji19] i mega wzdęcia, mdłości się zmiejszyły kurcze zaczynam sie martwić znowu [emoji24]

Ja również 1.04 o 19:00 :) ale będzie wysyp pięknych zdjęć usg :)
O ja też :D 1 kwiecień na 8.50.
Tez wiecznie pod kocem bo trzęsie z zimna [emoji849] byłam na spacerku wczoraj, trochę zmarzłam ale przynajmniej "przewietrzyłam umysł" i jakoś tak spokojniej do końca dnia. Rano mam okropny brak apetytu a od ok 12 mogę jeść wszystko i na wszystko mam ochotę. Takich objawów jak teraz w poprzedniej nie miałam :D
Powiem wam że nie cierpię 1 trymestru. Tyle człowiek się zawsze stresuje.

reklama
Do góry