reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny, ja tak się tu tylko na sekundkę pojawię, bo jestem ubiegłoroczną listopadową mamą i chciałam Wam tylko życzyć spokojnych i nudnych ciąż oraz szczęśliwych rozwiązań 🥰
Cieszcie się każdym dniem, bo ten czas mija nie wiadomo kiedy🤰Sama mam wrażenie, że dopiero co robiłam test, a tu moja córa zaraz skończy 5 miesięcy 😉 Trzymajcie się mamuśki!

kochana, ja bym pozwoliła i sobie dokładnie zapisała ten moment. Jeszcze go wykorzystasz, jak urodzisz ;)
Ja również bym to zapamiętała i wykorzystała poznać ej na damski wieczór [emoji847][emoji847]
dzieki [emoji30] wyszedl mi chlopak
A ja nie umiem w to patrzeć chyba. Nie widzę poczęcia od 02.02 do 10.02 ktoś podpowie bo jakąś ciemną jestem [emoji85]
zgadzam się z Tobą. No kurde niech się ogarnie jeden dzień koledzy reszta dla Ciebie!!!
Faceci mają inne myślenie. Oni chyba myślą że my tacy samowystarczalni jesteśmy i że wszystkim sobie sami poradzimy
Tak, ja kilka dni przed miesiączką czułam takie kłucie. Teraz już mniej :)
Ja też bardziej na początku niż teraz
tylko taka grupa jest tam. Prywatna a nie po 400 tys osób. ;) tylko my. Ja swoje dziewczyny z pierwszej ciąży znam bardzo dobrze nie przeszkadza mi kompletnie że one wiedzą jak wyglądam gdzie mieszkam i znają moja cała rodzinę;)
Jak się tak długo piszę to jak rodzina stają się dZiewczyny. Coś o tym wiem [emoji846]

Hej dziewczyny. Jestem w 4+1 tc i moje TSH to 0,15. lekarz powiedział że dalej mam przyjmować letrox ale ja się zastanawiam czy to dobrze bo przecież to obniży jeszcze bardziej moje TSH. Czy któraś też tak ma ? 😳

Ale buc!! [emoji52] Najważniejsze że wszystko dobrze, jakie już masz duże maleństwo! [emoji7]

A robiłaś betę? Może to Cie uspokoi. Jeśli potrzebujesz to płacz, uwolnij te złe myśli, będzie Ci lżej. To normalne że się boisz, my wszystkie mamy jakieś obawy.. Też na co dzień mam sporo stresu i biegam za starszym albo go noszę i boję się czy nie szkodzę tym fasolce.. Ale wiem też że muszę dbać o siebie i Ty też musisz [emoji3508] jeśli się uda to niech córką zajmie się tata/dziadkowie a Ty zajmij się sobą, doładuj baterie:) a jeśli nakrzyczalas na córkę to trudno, to się zdarza. Nie wiem czy jest na świecie jakiś rodzic który nie stracił nigdy cierpliwości.. [emoji85]Przeproś ją niech wyciągnie z tego lekcję że nakrzyczalas z jakiegoś powodu ale szczerze przeprosiłaś, wtedy i ona będzie miała faktyczny przykład jak się postępuje kiedy się zrobi coś nie tak. Trzymaj się, widze ze Ci ciężko, spróbuj daj sobie pomoc komuś z najbliższych [emoji847]

Piękne! [emoji7]aleee zazdroszczę wam tych zdjęć z USG i bijących serduszek! już nie mogę doczekać się swojej wizyty :)
Betę robiłam zaraz po tym jak test wyszedł pozytywny, więc 1 i 3 marca, rosła dobrze, więc już nie powtarzałam bo w sumie nic złego się nie dzieje.. mąż w dużej mierze przejął opiekę nad córką, ale późno wraca z pracy, więc jest trochę czasu gdzie jesteśmy zdan na siebie. Dzięki!

Z reguły w ciąży trochę pójdzie w górę, tsh masz z teraz ?
Ja miałam na początku cyklu wynik 0.4, ale dalej brałam dawke dosyc sporą i teraz mam już 1.1
Przy poprzedniej CB jakoś 8 dni po owu, wywaliło mi tsh do 8, co mogło być powodem wczesnego poronienia, tsh niższe jest lepsze niz wysokie
Hej dziewczyny. Jestem w 4+1 tc i moje TSH to 0,15. lekarz powiedział że dalej mam przyjmować letrox ale ja się zastanawiam czy to dobrze bo przecież to obniży jeszcze bardziej moje TSH. Czy któraś też tak ma ? [emoji15]

Z reguły w ciąży trochę pójdzie w górę, tsh masz z teraz ?
Ja miałam na początku cyklu wynik 0.4, ale dalej brałam dawke dosyc sporą i teraz mam już 1.1
Przy poprzedniej CB jakoś 8 dni po owu, wywaliło mi tsh do 8, co mogło być powodem wczesnego poronienia, tsh niższe jest lepsze niz wysokie
Tak to TSH jest z wczoraj . Dzięki za odpowiedź. Czyli dalej będę brała lek . Lepiej chyba tak żeby było niższe niż wyższe .

reklama
Mnie dziś od rana kłuje lewy bok [emoji15] panika x1000000 oczywiście, wzięłam leki, i tak leżę w stresie [emoji19]

Ostatnia edycja:
Do góry