reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Dzień się jeszcze nie skończył ale chyba mogę odtrąbić sukces ;)
Serduszko 164 uderzenia na minutę ,”gadzina” ma już 1.7cm, wiek ciąży 8t1d.
Co prawda trafiłam na strasznego buraka, który na moje pytanie czy wszystko wygląda ok odpowiedział tylko - "ja tylko stwierdzam ciąże, ciąża żywa " ;) więc więcej pytań już nie miałam :d
Ale dziad... Masakra. Cudny bejbik 😍

reklama
No także humor mi się zepsuł bo zadzwonili donmnie ze musza mi przelozyc wizyte albo na 26 będę 6+3 albo na 9ego 8+3 a ze chcielismy w swieta oglosic dobra nowine, to wybralam ten 26 ty i teraz nie wiem czy dobrze zrobilam bo jak nie bedzie jeszcze serduszka? Eh.. ciezko latwo zyc
A moze dzwon do nich przed tym 26tym i molestuj o termin blizszy świat, może coś im się zwolni bo ludzie przecież odwołują wizyty non stop

No także humor mi się zepsuł bo zadzwonili donmnie ze musza mi przelozyc wizyte albo na 26 będę 6+3 albo na 9ego 8+3 a ze chcielismy w swieta oglosic dobra nowine, to wybralam ten 26 ty i teraz nie wiem czy dobrze zrobilam bo jak nie bedzie jeszcze serduszka? Eh.. ciezko latwo zyc
No tu nigdy nie będzie wiadomo kiedy co i jak :( w 6t3d już może wszystko będzie widoczne, nie wiem, moze dzwonić wlasnei bliżej świat o termin. W poprzedniej ciąży byłam na pierwszej wizycie 7t3d i już pięknie wszystko było widać. Liczę, że jak pójdę 1 kwietnia to też będzie tak jak ostatnio. I też mamy nadzieję ogłosić na Święta No ale wszystko się okaże.

Jestem w tym samym czasie co Ty i też miałam do wyboru 26 albo po świętach i wzięłam 26. Co ma być to będzie, a już nie chcę czekać kolejnych trzech tygodni 🙈

A moze dzwon do nich przed tym 26tym i molestuj o termin blizszy świat, może coś im się zwolni bo ludzie przecież odwołują wizyty non stop

No tu nigdy nie będzie wiadomo kiedy co i jak :( w 6t3d już może wszystko będzie widoczne, nie wiem, moze dzwonić wlasnei bliżej świat o termin. W poprzedniej ciąży byłam na pierwszej wizycie 7t3d i już pięknie wszystko było widać. Liczę, że jak pójdę 1 kwietnia to też będzie tak jak ostatnio. I też mamy nadzieję ogłosić na Święta No ale wszystko się okaże.
Wlasnie chodzi o to ze ja bylam zapisqna na 2.04 a wizyte przełozyli bo doktora wogole nie bedzie..
Jestem w tym samym czasie co Ty i też miałam do wyboru 26 albo po świętach i wzięłam 26. Co ma być to będzie, a już nie chcę czekać kolejnych trzech tygodni 🙈
No to obie jestesmy zczarnej d... No licze ze juz zobaczumy to co trzeba .. ale jeszcze zadzwonie w jeno miejse i najwyzej pojde do innego

reklama
Do góry