Ruda1993
Fanka BB :)
Trzymam kciuki ! Ja póki co luteina i acard.Polcard, no-spe i duphaston, dużo leżeć i odpoczywać. Przy trzylatku ciężko ale damy radę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki ! Ja póki co luteina i acard.Polcard, no-spe i duphaston, dużo leżeć i odpoczywać. Przy trzylatku ciężko ale damy radę
Widzę, że sporo nas na lekach - ja tez acard i od wizyty luteina Zdrówka!Trzymam kciuki ! Ja póki co luteina i acard.
Hej Gratulacje! Ale niespodziankę Ci stworzył cykl Trzymam kciukiWitam wszystkie Was babeczki Jestem Marta i jestem mamą rocznego Antosia starania zaczęliśmy w grudniu i udało się za 3cim razem tak samo jak w przypadku 1 ciąży ;p
Wczoraj wykonany test I pozytywny. Mega szok . Owulacja się przesunęła, a myślałam że cykl spisany na straty dzisiaj beta 36 także począteczek. Do lekarza planuje iść nie od razu aby na spokojnie był zarodek. Pozdrawiam serdecznie i dużo zdrówka
Ja jestem na zastrzykach 2x dziennie protulex, luteina pod język 3 razy dziennie, oprócz tego acorton 2x i oprócz tego czopek crinoneWidzę, że sporo nas na lekach - ja tez acard i od wizyty luteina Zdrówka!
Chyba jesteśmy w podobnym tygodniuTrzymam kciuki ! Ja póki co luteina i acard.
Wzdęty nie, ale obolały po zastrzykachDziewczyny macie też taki wzdęty brzuch? Ja już spodni nie mogę dopiąć, chodzę z rozpiętym rozporkiem
Wow, aż jestem pod wrażeniem !Ja jestem na zastrzykach 2x dziennie protulex, luteina pod język 3 razy dziennie, oprócz tego acorton 2x i oprócz tego czopek crinone
Dziewczyny macie też taki wzdęty brzuch? Ja już spodni nie mogę dopiąć, chodzę z rozpiętym rozporkiem
Nie mam żadnych dolegliwości oprócz bolących piersi póki co.Dziewczyny macie też taki wzdęty brzuch? Ja już spodni nie mogę dopiąć, chodzę z rozpiętym rozporkiem