reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

O jacie pięknie [emoji173]
Dzień się jeszcze nie skończył ale chyba mogę odtrąbić sukces ;)
Serduszko 164 uderzenia na minutę ,”gadzina” ma już 1.7cm, wiek ciąży 8t1d.
Co prawda trafiłam na strasznego buraka, który na moje pytanie czy wszystko wygląda ok odpowiedział tylko - "ja tylko stwierdzam ciąże, ciąża żywa " ;) więc więcej pytań już nie miałam :d

reklama
Dziewczyny potrzebuję dobrego słowa albo kopa w tyłek..
Siedzę i rycze, w zasadzie bez powodu, trochę z wyrzutów sumienia, że nakrzyczałam na córkę, trochę z głodu (jest mi dzisiaj wyjątkowi niedobrze, a ogólnie od tygodnia jest masakra), a trochę się martwię, usg dopiero 31, a ja już chodzę po ścianach z niecierpliwości :( dodam, że pierwszy test pozytywny wyszedł 28.02, więc już prawie 3 tyg, a ja nie wiem nic 😭

@Amaleta ja również należę do otyłych mam damy radę :)
@mamaNadii2 cudo!!! Zazdroszczę wam zwierzaków mój mąż uczulony jest na sierść ślinę pot podszerstek więc mamy w domu tylko Agamę

Dziewczyny ja dziś milcze bo dziś mam słabszy dzień mdłości dokuczają i spać mi się chciało.

Jutro mam krzywą cukrową bleh
Sprawdź kota neva masquerade, rasa całkowicie bezuczuleniowa i charakter przecudowny. Ja mam kocurka i lepszego nie mogłam trafić ♥️

Tzn wiesz ja teraz zapisalam sie do ginekologa u ktorego finalnie chcę prowadzic ciaze na nfz.. ale na nfz do niego termin byl dopiero na 12 maja😂🤣 wiec jestem zapisana na tego 12 maka dopiero. A karte cizy bede musiala zakladac u siebie. Przychodni rejonowj wic moglabym isc pozniej do pracowni usg. I tak na jedno wyjdzie.. ale pogadm z mezm wieczorem to podejme decuzje ale raczej zostanę na tym 26 ym .. jednak myśl ze wywale 280 zl i dowiem sie tylko ze jest zarodek i nie wiadomo czy zyje.. trochę mnie stresuje..
Twój lekarz kasuje 280 zł za wizytę? 😳😱 A to faktycznie bym się zastanawiała.

Nieeee za sama wizytę 130, ale jak musi zrobic usg to właściciel przychodni dolicza 150zl.. niestety.. dlatego myślę.. strasznie chce do niego chodzić, mam tez nadzieje że jednak założy mi tą książeczkę w kwietniu ,ze wezmie mnie poza kolejką..a tak prywatnie to pracuje tylko w tej przychodni niestety.. :(

reklama
Dziękuję też nie da rady. On na wszystko jest uczulony łącznie z odchodami.
Sprawdź kota neva masquerade, rasa całkowicie bezuczuleniowa i charakter przecudowny. Ja mam kocurka i lepszego nie mogłam trafić [emoji3531]
Dziewczyny ja się zbyt nie udzielam pomimo że was czytam bo mój Płodek dokucza strasznie objawami. W zasadzie już id 12 aż do nocy szargają mną mdłości mam wymioty i generalnie ledwo zipię.
Ale czytam was wszystkie.

Do góry