Emilcia88
Fanka BB :)
U mnie wie tylko partner i moja mama reszta dowie się po 1 USGDziewczyny w którym tc chcecie ogłosić najbliższym radosną nowinę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie wie tylko partner i moja mama reszta dowie się po 1 USGDziewczyny w którym tc chcecie ogłosić najbliższym radosną nowinę?
U nas mialobyć w święta (10t), ale mój tata zapał covida więc w święta ich nie odwiedziny niestety a przez telefon to nie to samo.Dziewczyny w którym tc chcecie ogłosić najbliższym radosną nowinę?
Ja tez biore crinone zel, ale robila mi sie jakas infekcja i poprosilam o zmiane i zalecili mi czopki, ale doodbytniczo nigdy bym nie pomyslala, zeby w taki sposob przyjmowac progesteron
Ja już nie szukam bo nie chcę iść do kogoś innego. Liczę, że się uda i będzie wszystko widaćWlasnie chodzi o to ze ja bylam zapisqna na 2.04 a wizyte przełozyli bo doktora wogole nie bedzie..
No to obie jestesmy zczarnej d... No licze ze juz zobaczumy to co trzeba .. ale jeszcze zadzwonie w jeno miejse i najwyzej pojde do innego
Tzn wiesz ja teraz zapisalam sie do ginekologa u ktorego finalnie chcę prowadzic ciaze na nfz.. ale na nfz do niego termin byl dopiero na 12 maja wiec jestem zapisana na tego 12 maka dopiero. A karte cizy bede musiala zakladac u siebie. Przychodni rejonowj wic moglabym isc pozniej do pracowni usg. I tak na jedno wyjdzie.. ale pogadm z mezm wieczorem to podejme decuzje ale raczej zostanę na tym 26 ym .. jednak myśl ze wywale 280 zl i dowiem sie tylko ze jest zarodek i nie wiadomo czy zyje.. trochę mnie stresuje..Ja już nie szukam bo nie chcę iść do kogoś innego. Liczę, że się uda i będzie wszystko widać
Ja byłam z krwotokiem na izbie przyjęć. Dostałam cyclonamine. Dzień później miałam kontrolę u lekarza prowadzącego i podtrzymał 3 razy 1 do następnej kontroli.
Wiesz co w ulotkach to zawsze wszystko dla ciężarnych nie wolno
Rozmawiałam z lekarzem o tym na IP i mówił, że zawsze muszą wybrać mniejsze zło. Lepiej tak niż poronić [emoji2368]
U mnie krwawienie ustało po 4 dniach dopiero. A plamienie zostało do teraz. Czyli już drugi tydzień.
Dziś mam kontrolę wieczorem i zdaje sobie sprawę, że to będzie wóz albo przewóz [emoji2368]
Ale jestem jakoś spokojna [emoji3526]
Mi w Luxmedzie odmówili prowadzenia ciąży. Że za trudna i oni się takimi nie zajmują [emoji2356][emoji1787]
Także medicover może lepszy pod tym względem [emoji848]
100 latJa dziś świętuje urodziny i planuje powiedzieć przyjaciółce.
Czy któraś z Krakowianek ma jakieś polecone miejsce do testu Pappa?
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinMiłego weekendu dziewczyny. Nie nadrobiłam 80 stron forum ale widzę ze powoli sypia się dobre informacje.
Ja dziś świętuje urodziny i planuje powiedzieć przyjaciółce.
Mignęło mi ze zbieracie grupę na messangerze lub whatsapp - jestem chętna jak coś z forum nie wyrabiam. Praca-rodzinka-dom.
Dziś koncze 6 (wg mnie) lub 7 (wg gino) tydzień. Powoli umawiam się na usg. W przyszłym tygodniu mam takie do 10tego tygodnia wiec drugi raz podglądne nasze #bonusbaby. Choć mąż już ochrzcił go Gniewkiem bo niby ze mam humory...
Czy któraś z Krakowianek ma jakieś polecone miejsce do testu Pappa?
Pozdrawiam dziewczyny na różnych lekach. Jesteście silne babki, podziwiam i mam nadzieje ze będzie dobrze