reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
TAAAAK!!!!! WSPANIALE !!![emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji322][emoji322][emoji322] Słuchaj nie inaczej :) bardzo się cieszę:* jak Ci wyszło tygodniami ?
Kurcze ja w tym szoku o nic nie dopytalam, rzekomo wychodzi prawie jak z miesiaczki 7+1. Za dwa tyg przyjde znow to zrobie sobie liste pytan🤭 moze nic mi nie umknie. Bo nawet karty ciazy, nic. Hmmm w dodatku taka dziwna sugestia, ze nie musze u niego prowadzic tej ciazy, ze moge isc gdziekolwiek..ale tak sobie mysle, jak moge isc gdziekolwiek skoro on dal mi liste lekow, zastrzyki, kurde to kto przejmie taką pacjentke?? Teraz tak mysle na trzezwo i mam lekkiego dołka.

Ja właśnie bylam równo w 6 tygodniu od ostatniej miesiączki aby w ogóle potwierdzić ciążę i na usg byl widoczny sam pecherzyk ciążowy, dlatego troszkę sie martwię, bo naczytałam sie o pustych pęcherzykach ciążowych 😔😔. Następna wizyta za tydzień
No niestety i tak moze byc jednak daj sobie i ciąży szansę. :)
nic mi nie mów. Kilka tygodni temu zamówiłam na allegro nasza ulubioną kawę i nie mogę jej pić. Nie mam ochoty i mnie mdli, jak skradne mężowi łyka. Tak samo czekolada. Przyniósł moja ulubiona,. Z całymi orzechami. I tak tylko spojrzałam. Równie dobrze mogłaby być z plastiku 🤣 Za to mam zachcianki z zdrowe rzeczy. Np pomidory, jajka, awokado.
No wlasnie zjadłam kanapke z awokado a ktore mialam ochotę i niezbyt dobrze sie czuje:(
Nie wiem jak Ty uważasz ale moje zdanie jest takie, że każdy mający chociaż odrobinę kultury osobistej nie powinien nazywać kogoś "gówniakiem". Dla mnie to niepojęte.
Przeczytaj prosze moj post jeszcze raz, napisalam o SOBIE..nie uważam, żebym kogokolwiek miała urazić, bo do nikogo bezpośrednio tego nie napisałam "ty gówniaku".. jeżeli odebrałaś to osobiscie to przykro mi, absolutnie nie miałam nic takiego na myśli nawet. I dla mnie jest tez niepojete to, że większość z Was jest taka przewrażliwiona na punkcie jakis słów.. jak do tej pory wydaje mi sie ,iz jest tu dosc luźna atmosfera.. padaja yez przeklenstwa, ktore mnie osobiscie rażą,ale to jest forum.. sa tu różni ludzie i nie mam zamiaru nikomu wytykać jakich słów używać. .a sugerowanie mi braku kultury też mogłoby mnie zaboleć, gdyby nie to, że to nie prawda ;) wiec wybacz kochana jesli poczułaś sie urazona, jednak czasem trzeba patrzeć na niektóre wypowiedzi z przymrożeniem oka..

Ale wam zazdroszczę, ja to mam ochotę na chipsy, KFC... Dzisiaj zjadłam pół paczki pierogów ruskich, ogólnie coś słonego musi być i to najlepiej baaardzo 😂 Przyznam się wam że dzisiaj sobie pozwoliłam na chipsy jeszcze, ale cebulowe były, a w sumie chipsy to ziemniaki 😂 Dobra nie tłumaczę się, od jutra tylko zdrowe rzeczy 🥦🍏🥝🍅🍌
Wczoraj też zajadałam się chipsami cebulowymi 😂😅

Bardzo dobrze [emoji123]
Na szczęście podejście lekarzy pozytywne i nawet mnie nie traktują jak seniorki :)
A która ciąża? Bo gdzieś mi pewnie umknęło
Witaj klubie ciąż geriatrycznych hahaha ja też 35 w kwietniu :)@Fejkaaa już wiem 7tc :) doczytałam
Ja się zapisałam na 6+4
Ja również na listopad [emoji8]pytanko. W ktorym tygodniu byłyście na pierwszym usg?

Kurcze ja w tym szoku o nic nie dopytalam, rzekomo wychodzi prawie jak z miesiaczki 7+1. Za dwa tyg przyjde znow to zrobie sobie liste pytan🤭 moze nic mi nie umknie. Bo nawet karty ciazy, nic. Hmmm w dodatku taka dziwna sugestia, ze nie musze u niego prowadzic tej ciazy, ze moge isc gdziekolwiek..ale tak sobie mysle, jak moge isc gdziekolwiek skoro on dal mi liste lekow, zastrzyki, kurde to kto przejmie taką pacjentke?? Teraz tak mysle na trzezwo i mam lekkiego dołka.
Ale prywatnie do niego chodzisz?

Przeczytaj prosze moj post jeszcze raz, napisalam o SOBIE..nie uważam, żebym kogokolwiek miała urazić, bo do nikogo bezpośrednio tego nie napisałam "ty gówniaku".. jeżeli odebrałaś to osobiscie to przykro mi, absolutnie nie miałam nic takiego na myśli nawet. I dla mnie jest tez niepojete to, że większość z Was jest taka przewrażliwiona na punkcie jakis słów.. jak do tej pory wydaje mi sie ,iz jest tu dosc luźna atmosfera.. padaja yez przeklenstwa, ktore mnie osobiscie rażą,ale to jest forum.. sa tu różni ludzie i nie mam zamiaru nikomu wytykać jakich słów używać. .a sugerowanie mi braku kultury też mogłoby mnie zaboleć, gdyby nie to, że to nie prawda ;) wiec wybacz kochana jesli poczułaś sie urazona, jednak czasem trzeba patrzeć na niektóre wypowiedzi z przymrożeniem oka..
Matko czytalam ten wpis kilka razy i mowie sama do siebie: gdzie tu ktokolwiek kogos urazil??🤔🤔 Dziewczyny wyjmijcie kije z dup🤣

reklama
Do góry