reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

2 lata i 4 miechy
U nas będzie dokładnie taka różnica wieku jak się już maluszek się urodzi 😁 Teraz córka ma rok i 8 miesięcy 🙈 Trochę mnie to przeraża na chwile obecną i fakt, że w pierwszej ciąży się stresowałam noszeniem torby z zakupami lekkimi albo miski z praniem, a teraz na luzie dźwigam prawie 13kg dziecko każdego dnia, czasem dosypia mi na rękach w nocy 🙈

reklama
Moja pierwsza córcia miała rok jak zaszłam w drugą ciążę, syn miał rok i 8 miesięcy. Najmłodsza jest najstarsza 🤭jak będzie maluszek, a i tak myślę jak to będzie z 3 maluchami🤣. Chociaż starsze w szkołach, maluchy w przedszkolach, a ja z maluszkiem. Tzn jeśli wszystko będzie dobrze, bo przecież jeszcze serduszka nie było.
A u Ciebie miedzy najmłodszymi ile?
O matko to masz wesoło🙂
U mnie między 1 a 2 5 lat i między 2 a 3 3 lata. Także córka najstarsza miała równo 4 lata jak zaszłam w 2 ciążę więc te 2.5 to był maluszek jeszcze dla mnie jak zaszłam w 3🙂 a teraz jak wszystko dobrze pójdzie to między 3 a 4 będzie 7 lat

Mam pytanie może ktoras z was wie , jeżeli poinformowałam kierownika o ciąży i wsumie prawie wszyscy w pracy wiedzą ale nie przyniosłam zaświadczenia od lekarza bo powiedział że nie muszę mu przynosić , a mamy mieć wszyscy rozmowę w przyszłym tygodniu z dyrektorem regionalnym ( nieoficjalnie wiemy że chcą likwidować nasz oddział , firma ma 120 oddziałów ) i jeżeli zaczeliby jakąś rozmowę odnośnie ewentualnego wypowiedzenia czy przeniesienia na inny oddział to co powinnam w takiej sytuacji zorbic ? Czy bez tego zaświadczenia mogą mi naprzyklad dać we wtorek wypowiedzenie mimo tego że kierownik wie o ciąży , ale poinformowałam go słownie ?

reklama
Do góry