reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Hej dziewczyny, ja tez z Uk 😉 tydzien temu wypelnilam specjalna forme i przeslalam do mojego szpitala,odnosnie ciazy, a dzis juz mam miec telefon od poloznej- jestem 5t6d. Natalia moze w taki sposob uda Ci sie szybciej z nimi skontaktowac? Pozdrawiam 😊
Ja narazie zgłosiłam tydzien temu do GP poprzez aplikacje,że jestem w ciąży (zaraz jak się dowiedziałam), to ustalili termin na czwartek (jutro), więc już poczekam 😉Obecnie jestem w 5+1.Czytałam, ze najpierw do nich się zgłasza. A później dopiero wybiera się położna i szpital. Ale nawet nie mam pojęcia, który szpital będzie najlepszy. W internatach różne opinie, a znajome z pracy chętnie bym zapytała o poradę, ale nie chce nic ogłaszać dopóki nie będę wiedziała, że wszystko jest w porządku. To moja pierwsza ciąza, po lekarzach też tu nie chodziłam i trochę mnie przeraża załatwianie tych wszystkich formalności. No ale damy radę 😉

reklama
Ja niestety się wypisuje 😔 mimo pozytywnych testów (niewyraźne linie, ale były w testach kilku różnych firm) dziś, dzień przed @ zaczęłam krwawić. Może następnym razem.

trzymam za Was wszystkie bardzo mocno kciuki i spokojnej ciąży ❤️
Och, kurcze przykro mi, ale może to faktycznie tylko plamienie mplantacyjne? Jak się @ nie rozkręci to nic jeszcze straconego 😉

Dziewczyny z bólami brzucha, mam takie chyba trochę dziwne pytanie... czy boli Was brzuch w okolicy pępka i po bokach czy strikte w miejscu gdzie maca ginekolog podczas badania? Zaczynam sie zastanawiać czy mnie boli macica czy jelita....
Ja mam bóle w podbrzusza i czasami coś mnie "kłuje" obok pępka, ale nie wiem czy ten ból przy pępku jest związany z ciąża :p

I to mnie stresuje. Te ssanie. Widzę że też nie nasz na to sposobu :(
Ciężko mi z tym poczuciem ciągłego głodu. A jem zdrowo. Serki warzywa woda i kurde nic nie działa. To się wkurzyłam i zjadlam pizzę
Ja tak miałam kilka dni temu, próbowałam coś przegryzać w momencie jak się zaczynało i przechodziło 🙂 jadłam różne rzeczy od białkowych, przez kilka orzechów, wafel ryżowy i jakoś udało się pokonać to uczucie, a w tym tygodniu już jest lepiej i nie mam takiego efektu 😉

Dziewczyny ale produkcja 😱chyba nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić 😉przeczytałam kilka dobrych wiadomości, serdecznie wam gratuluję dobrych wieści 🤩🤩🤩

mi znowu się nie chce jeść... Od mięsa mnie odrzucilo gdzie ja typowy mięsożerca jak nie było mięcha to chodziłam głodna. Najbardziej mi wchodzi jogurt naturalny z chia i rosół... Jezu rosół mogłabym jeść non stop ostatnio mąż mi grzał przed północą haha. Na forum średnio wygonie jeśli chodzi o odnoszenie się do każdej wiadomosci. Może kiedyś przeniesiemy się na messengera? Tam super się pisze;)
myślę że przeniesienie się na jakiś komunikator lub utworzenie grupy np na fb to dobry pomysł, bo nikt obcy nie będzie miał dostępu 🙂

reklama
Do góry