reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny z bólami brzucha, mam takie chyba trochę dziwne pytanie... czy boli Was brzuch w okolicy pępka i po bokach czy strikte w miejscu gdzie maca ginekolog podczas badania? Zaczynam sie zastanawiać czy mnie boli macica czy jelita....
z tego co pamiętam to miałam takie kłucie przy pępku w poprzednich ciążach

ja powinnam dostać wczoraj póki co cisza zobaczymy co dalej. Powiem Wam szczerze że ja jeszcze nie wierzę że jestem w ciąży... Niby wiem ale jakoś nie dopuszczam do siebie tej myśli... Nie wiem jak to opisać chciałam drugie dziecko mega ale boję się bardzo jeszcze bardziej niż w pierwszej ciąży i jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić...
ja planowaną mam mieć w pt🙊

Dobrze kojarzysz, miewam cos takiego. W pierwszej ciazy tez mialam tą dolegliwosc dopiero w okolicach polowy. Dzis mam lekarza, dopytam go o to, ale tak sobie mysle, ze pewnie będzie kazał brac magnez.
właśnie wtedy ratuje się magnezem... Daj proszę znać co powiedział i co ewentualnie zalecił

Cześć dziewczyny, przychodzę do Was z pytaniem, obecnie jestem w 8 cyklu starań dziś 34dc przy cyklach 28-29 dniowych, testy negatywne w dniu spodziewanej @ i dwa dni później...Czy, któreś z Was też wychodziły testy negatywne po terminie a mimo tego były w ciąży? W sumie nie wiem czemu piszę, chyba potrzebuję trochę wsparcia 🥺

Cześć dziewczyny, przychodzę do Was z pytaniem, obecnie jestem w 8 cyklu starań dziś 34dc przy cyklach 28-29 dniowych, testy negatywne w dniu spodziewanej @ i dwa dni później...Czy, któreś z Was też wychodziły testy negatywne po terminie a mimo tego były w ciąży? W sumie nie wiem czemu piszę, chyba potrzebuję trochę wsparcia 🥺
cześć, w mojej drugiej ciąży dzień po terminie @ miałam test negatywny i tego samego dnia z intuicją poszłam na bete, negatywny test ma teraz 5 lat 🙂 trzymam kciuki 😘

A robiłaś testy z rana ?

reklama
Do góry