duzo sily. Trzymam kciukiTakie lekkie krwawienie. Nie robiłam, mieszkam w UK i tutaj tego nie robią. Do 12 ciąża to nawet się nie liczy jako ciąża
reklama
*Grzanka*
Fanka BB :)
z tego co pamiętam to miałam takie kłucie przy pępku w poprzednich ciążachDziewczyny z bólami brzucha, mam takie chyba trochę dziwne pytanie... czy boli Was brzuch w okolicy pępka i po bokach czy strikte w miejscu gdzie maca ginekolog podczas badania? Zaczynam sie zastanawiać czy mnie boli macica czy jelita....
*Grzanka*
ja planowaną mam mieć w ptja powinnam dostać wczoraj póki co cisza zobaczymy co dalej. Powiem Wam szczerze że ja jeszcze nie wierzę że jestem w ciąży... Niby wiem ale jakoś nie dopuszczam do siebie tej myśli... Nie wiem jak to opisać chciałam drugie dziecko mega ale boję się bardzo jeszcze bardziej niż w pierwszej ciąży i jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić...
*Grzanka*
właśnie wtedy ratuje się magnezem... Daj proszę znać co powiedział i co ewentualnie zaleciłDobrze kojarzysz, miewam cos takiego. W pierwszej ciazy tez mialam tą dolegliwosc dopiero w okolicach polowy. Dzis mam lekarza, dopytam go o to, ale tak sobie mysle, ze pewnie będzie kazał brac magnez.
Gryfin
Cześć dziewczyny, przychodzę do Was z pytaniem, obecnie jestem w 8 cyklu starań dziś 34dc przy cyklach 28-29 dniowych, testy negatywne w dniu spodziewanej @ i dwa dni później...Czy, któreś z Was też wychodziły testy negatywne po terminie a mimo tego były w ciąży? W sumie nie wiem czemu piszę, chyba potrzebuję trochę wsparcia
*Grzanka*
cześć, w mojej drugiej ciąży dzień po terminie @ miałam test negatywny i tego samego dnia z intuicją poszłam na bete, negatywny test ma teraz 5 lat trzymam kciukiCześć dziewczyny, przychodzę do Was z pytaniem, obecnie jestem w 8 cyklu starań dziś 34dc przy cyklach 28-29 dniowych, testy negatywne w dniu spodziewanej @ i dwa dni później...Czy, któreś z Was też wychodziły testy negatywne po terminie a mimo tego były w ciąży? W sumie nie wiem czemu piszę, chyba potrzebuję trochę wsparcia
Fejkaaa
Powiedzial ze to moze byc zwykly objaw ciazy, zapomnialam dopytac o magnez, ale laski biora magne b6właśnie wtedy ratuje się magnezem... Daj proszę znać co powiedział i co ewentualnie zalecił
Emilcia88
A robiłaś testy z rana ?Cześć dziewczyny, przychodzę do Was z pytaniem, obecnie jestem w 8 cyklu starań dziś 34dc przy cyklach 28-29 dniowych, testy negatywne w dniu spodziewanej @ i dwa dni później...Czy, któreś z Was też wychodziły testy negatywne po terminie a mimo tego były w ciąży? W sumie nie wiem czemu piszę, chyba potrzebuję trochę wsparcia
reklama
Emilcia88
GRATULACJE !!!Dziewczyny kochane jest zarodek z bijącym serduszkiem, rycze jak bóbr ze szczescia!!!!