Hejka. Jestem Asia. Mam syna w wieku 8 lat i od bardzo dawna staramy się o rodzeństwo. W grudniu miałam laparo, diagnoza: PCOS i endometrioza. Od operacji miałam stymulowaną owulację i się udało. Obecnie ostatnią miesiączke miałam 3.02 i testy pokazują mi dwie kreski. W czwartek jadę do swojej Pani ginekolog i zobaczymy. Bardzo się stresuje przed wizytą. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok. W ostatnim cyklu miałam przestymulowane jajniki, więc duże prawdopodobieństwo, że będzie to ciąża mnoga... Pozdrawiam.
reklama
Caro666
Fanka BB :)
Dziewczyny polecacie jakieś fajne książki dla kobiet w ciąży ? Ja narazie myśle o „mamy dla mamy „
3 mam kciukiHejka. Jestem Asia. Mam syna w wieku 8 lat i od bardzo dawna staramy się o rodzeństwo. W grudniu miałam laparo, diagnoza: PCOS i endometrioza. Od operacji miałam stymulowaną owulację i się udało. Obecnie ostatnią miesiączke miałam 3.02 i testy pokazują mi dwie kreski. W czwartek jadę do swojej Pani ginekolog i zobaczymy. Bardzo się stresuje przed wizytą. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok. W ostatnim cyklu miałam przestymulowane jajniki, więc duże prawdopodobieństwo, że będzie to ciąża mnoga... Pozdrawiam.
Mag...
ja powinnam dostać wczoraj póki co cisza zobaczymy co dalej. Powiem Wam szczerze że ja jeszcze nie wierzę że jestem w ciąży... Niby wiem ale jakoś nie dopuszczam do siebie tej myśli... Nie wiem jak to opisać chciałam drugie dziecko mega ale boję się bardzo jeszcze bardziej niż w pierwszej ciąży i jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić...Daj znać . Ja planowo mam jutro ale mam nieregularny wiec do końca tygodnia tez będę się martwić ale ostatnie 3 miesiące przed miesiączka 4 dni dostawalam plamien ale póki co nie dostałam wiec mam nadzieje ze już jie ZobavZe nic co by mnie martwiło ,
Mag...
no to czekamy na super wieści w czwartek witajHejka. Jestem Asia. Mam syna w wieku 8 lat i od bardzo dawna staramy się o rodzeństwo. W grudniu miałam laparo, diagnoza: PCOS i endometrioza. Od operacji miałam stymulowaną owulację i się udało. Obecnie ostatnią miesiączke miałam 3.02 i testy pokazują mi dwie kreski. W czwartek jadę do swojej Pani ginekolog i zobaczymy. Bardzo się stresuje przed wizytą. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok. W ostatnim cyklu miałam przestymulowane jajniki, więc duże prawdopodobieństwo, że będzie to ciąża mnoga... Pozdrawiam.
Agataruc
Zaciekawiona BB
Z tym GP to jest dramat. Ja dziś zadzwoniłam do mojego medical centre że mi wyszedl pozytywny test. Recepcjonistka powiedziała że jeśli teraz mi wychodzi około 4 tydzien, to żeby się zgłosić do midwife za około 4 kolejne JEŚLI ciąża się utrzyma.... (nie mam w historii żadnego poronienia).hej dziewczyny.
Ja przedstawiac się chyba nie muszę przynajmniej łatwo Wam będzie zapamiętać
Zaglądam tu tylko wieczorami, a tu tyle naskrobane... Ale cudownie zobaczyć Wasze scany z serduszkami, aż sama nie mogę się doczekać swojego USG. W czwartek mam dopiero rozmowę telefoniczną z moim GP(ośrodkiem zdrowia), ale myślę że pójde prywatnie jak będę w 7-8 tygodniu, bo chyba zeswiruje z czekaniem do 12 tygodnia, bo wtedy dopiero przysługuje mi usg.
Wciąż to takie nierealne, że jestem w ciąży
Ja pójdę prywatnie na usg za około 2-3 tygodnie. Sprawdź, bo niektóre punkty prywatne mają pakiet startowy, gdzie robią Ci betę i pierwsze usg dopochwowe i przy okazji omawiają wszystkie wątpliwości
na apce na iphonie chyba nie maPod postami są opcje "lubię to", "cytat", "odpowiedz". Jeśli jesteś w trakcie nadrabiania wątku i chcesz komuś odp to bierzesz "cytat" i tak z każdym postem, na który chcesz odp. Jak już dojdziesz do momentu odpowiedzi, to na dole pojawia się "dołącz plik" i "wstaw cytat", klikasz to drugie i ta są wszystkie posty na które chciałaś odp. Wklejasz je i odp każdej osobie w jednym poście
Chyba, że to nie o to chodzi to sorki
Fejkaaa
Dobrze kojarzysz, miewam cos takiego. W pierwszej ciazy tez mialam tą dolegliwosc dopiero w okolicach polowy. Dzis mam lekarza, dopytam go o to, ale tak sobie mysle, ze pewnie będzie kazał brac magnez.czy dobrze pamiętam, że to u Ciebie pojawiają się skurcze przepowiadające? Mnie również stawia się brzuch, szczególnie gdy jadę autem... W dwóch poprzednich ciążach pojawiały się po 20tc i nie wiem czy się martwić...
Jezu, ale mam stracha. Napisalam szczerego maila do klienta ktory mnie wczoraj publicznie ponizyl na spotkaniu. Pracuje w branzy projektowej/budowlanej przy duzych projektach przemyslowych i mam juz dosc szydzenia ze strony tych straych grzybow. Sami maja burdel, a wysmiewal sie ze mnie na spotkaniu na “uszach” ok 40 osob.
No wiec napisalam mu co o tym mysle... ale nie zaluje. Mam 15 lat doswiadczenia, od 8 lat wspolprowadze i prowadze probekty i mnie co rusz jakis dziad traktuje jak praktykantke.
No wiec napisalam mu co o tym mysle... ale nie zaluje. Mam 15 lat doswiadczenia, od 8 lat wspolprowadze i prowadze probekty i mnie co rusz jakis dziad traktuje jak praktykantke.
Malinowysok
Cześć, od wieczora spokojnie rano to już w ogóle nic nie było. Wieczorem zleciłam zrobienie progesteronu z pobranej wczoraj próbki krwi.Daj znać . Ja planowo mam jutro ale mam nieregularny wiec do końca tygodnia tez będę się martwić ale ostatnie 3 miesiące przed miesiączka 4 dni dostawalam plamien ale póki co nie dostałam wiec mam nadzieje ze już jie ZobavZe nic co by mnie martwiło ,
Spać nie mogłam, piersi bolą, rano zrobiłam test i mocna krecha
Daj znać jak u Ciebie będzie. Mam nadzieję, że nie przyjdzie. A robiłaś bthcg?
reklama
Jotka_
O ktorej masz ta wizyte????Dobrze kojarzysz, miewam cos takiego. W pierwszej ciazy tez mialam tą dolegliwosc dopiero w okolicach polowy. Dzis mam lekarza, dopytam go o to, ale tak sobie mysle, ze pewnie będzie kazał brac magnez.
Bardzo dobrze zrobilas! Czub.. takim trzeba zwracac uwage i stopniowo podcinac ich chora pewność siebie.. wiem co mowie pracuje z roznym przekrojem ludzi.Jezu, ale mam stracha. Napisalam szczerego maila do klienta ktory mnie wczoraj publicznie ponizyl na spotkaniu. Pracuje w branzy projektowej/budowlanej przy duzych projektach przemyslowych i mam juz dosc szydzenia ze strony tych straych grzybow. Sami maja burdel, a wysmiewal sie ze mnie na spotkaniu na “uszach” ok 40 osob.