reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Basiu, powiem Ci, że mam zagwozdkę. Chciałabym zacząć znowu coś robić, ale w mojej klinice zasugerowali, żebym się wstrzymała w pierwszym trymestrze [emoji43]
A mnie tak nasza Ces zainspirowała [emoji7]
To ja czekam na Ciebie. Razem będzie nam raźniej [emoji3590]

reklama
No hej Natalia[emoji846] wnioskuję że jesteś za granicą skoro dopiero w 12 tc ci przysługuje usg.
hej dziewczyny.

Ja przedstawiac się chyba nie muszę [emoji6]przynajmniej łatwo Wam będzie zapamiętać [emoji6]

Zaglądam tu tylko wieczorami, a tu tyle naskrobane... [emoji3059] Ale cudownie zobaczyć Wasze scany z serduszkami, aż sama nie mogę się doczekać swojego USG. W czwartek mam dopiero rozmowę telefoniczną z moim GP(ośrodkiem zdrowia), ale myślę że pójde prywatnie jak będę w 7-8 tygodniu, bo chyba zeswiruje z czekaniem do 12 tygodnia, bo wtedy dopiero przysługuje mi usg.

Wciąż to takie nierealne, że jestem w ciąży [emoji3059]

Ja pierdziele, ja karmiłam tylko 8msc. Najpiękniejszy okres.
W sensie do 18stki dzoecka chociaż do 18stej i później spokojny sen to też fajna perspektywa mój syn 2.5 roku budził sie w nocy co 20 minut na cycusia[emoji33][emoji15]

@Xxxsia mam nadzieję że nie obraziłaś się i nie uciekłaś. Jak się czujesz? Emocje opadły?
Napisz coś o sobie, skąd jesteś, jak masz na imię.

reklama
Do góry