reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Basiu, powiem Ci, że mam zagwozdkę. Chciałabym zacząć znowu coś robić, ale w mojej klinice zasugerowali, żebym się wstrzymała w pierwszym trymestrze [emoji43]
A mnie tak nasza Ces zainspirowała [emoji7]
To ja czekam na Ciebie. Razem będzie nam raźniej [emoji3590]

reklama
No hej Natalia[emoji846] wnioskuję że jesteś za granicą skoro dopiero w 12 tc ci przysługuje usg.
hej dziewczyny.

Ja przedstawiac się chyba nie muszę [emoji6]przynajmniej łatwo Wam będzie zapamiętać [emoji6]

Zaglądam tu tylko wieczorami, a tu tyle naskrobane... [emoji3059] Ale cudownie zobaczyć Wasze scany z serduszkami, aż sama nie mogę się doczekać swojego USG. W czwartek mam dopiero rozmowę telefoniczną z moim GP(ośrodkiem zdrowia), ale myślę że pójde prywatnie jak będę w 7-8 tygodniu, bo chyba zeswiruje z czekaniem do 12 tygodnia, bo wtedy dopiero przysługuje mi usg.

Wciąż to takie nierealne, że jestem w ciąży [emoji3059]

Ja pierdziele, ja karmiłam tylko 8msc. Najpiękniejszy okres.
W sensie do 18stki dzoecka chociaż do 18stej i później spokojny sen to też fajna perspektywa mój syn 2.5 roku budził sie w nocy co 20 minut na cycusia[emoji33][emoji15]

@Xxxsia mam nadzieję że nie obraziłaś się i nie uciekłaś. Jak się czujesz? Emocje opadły?
Napisz coś o sobie, skąd jesteś, jak masz na imię.

reklama
Do góry