reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Nie no tak tylko gadam. Pewnie jakbym miała duże to bym też marudzila. To samo z włosami fajnie mieć kręcone ale jakbym miała to chciałabym proste hahah ;) najlepiej pośrodku. Jej z tym stanikiem to rozumiem problem ja mam taki z butami... Stopa 34.5 i weź tu jakiś dorosły but.... O okularach nie wspomne na moja buzie tylko fioletowe w kwiatuszki😕😒
Ja mam duże.piersi i 150 cm wzrostu... Wszystkie spodnie muszę skracać...
Chyba zostaje nam akceptacja siebie! :)

reklama
Hej, a wczesniej pytalam o ksiazki, ale nikt nie podjal tematu. Jakie polecacie? Sporo nas debiutantek, moze bardziej doswiadczone mamy sie podziela?
mam z pierwszej ciąży "w oczekiwaniu na dziecko". A tak nienaukowo, ale jednak dokumentalnie i trochę z jajem, polecam film Bobasy. Jest gdzieś w necie online dostępny. Link do: Bobasy / Bébé(s)

Dziewczyny czy wierzycie w Chiński kalendarz płci? Powiem szczerze, że za każdym razem jak sprawdzałam jaką płeć będą miały moje koleżanki, kalendarz trafiał na 100%. Według niego powinnam mieć chłopaka. Ciekawe czy się sprawdzi 😆😆
O A jak to się sprawdza?

Dziewczyny, a z innej beczki.
Ćwiczyłam jogę. Oczywiście teraz odpuszczam ale może znacie jakieś ćwiczenia itp. które na spokojnie można wykonywać w domu? Poszukam też jogi dla kobiet w ciąży bo boje się, że jak nic nie będę robić to oszaleje i stracę w ogóle kondycję.
Małgorzata Mostowska polecam, bardzo ja lubię, ma też ćwiczenia dla kobiet w ciąży 😊

Ania a który u Ciebie tydzień? Na pewno na nast wizycie będzie juz krewetka z serduszkiem. No stress 😃

za tydzień będzie już serce jak talala😘😘😘

Za tydzień już pewnie będzie serduszko i trochę odetchniesz🙂

Znam osobę, która do 5 miesiąca, regularnie w dniu miesiączki miała plamienia i urodziła zdrowe dziecko, więc czasami się to zdarza. Jednak warto kontrolować bądź skonsultować się z lekarzem bo może potrzebujesz podnieść progesteron. Także spróbuj nie panikować bo może to nic złego 🙂

Nie ma za co, sama tego kiedyś nie potrafiłam i też dzięki temu, że ktoś to tłumaczył to się dowiedziałam, a cytowanie ułatwia życie na forum 😉
Dzieki dziewczyny, pewnie tak, a jak nie to za dwa tygodnie 😊

Dziewczyny czy wierzycie w Chiński kalendarz płci? Powiem szczerze, że za każdym razem jak sprawdzałam jaką płeć będą miały moje koleżanki, kalendarz trafiał na 100%. Według niego powinnam mieć chłopaka. Ciekawe czy się sprawdzi 😆😆
A co to za kalendarz co on mówi ?

reklama
Do góry