My na razie wogole nie planujemy. Jeszcze nie wiem jak to zniosą babcie..Dziewczyny kiedy planujecie chrzest?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My na razie wogole nie planujemy. Jeszcze nie wiem jak to zniosą babcie..Dziewczyny kiedy planujecie chrzest?
My jakoś jak zrobi się cieplej, żeby nie musieć już jej w tych grubych kombinezonach trzymać. Może kwiecień/maj?Dziewczyny kiedy planujecie chrzest?
Dziewczyny kiedy planujecie chrzest?
My 21 maja żeby już tych kombinezonów nie było hehehDziewczyny kiedy planujecie chrzest?
Razem z roczkiemDziewczyny kiedy planujecie chrzest?
No właśnie ile u was biorą??Ja planowałam Chrzest w Wielkanoc, ale niestety nie ma już terminu w lokalu blisko kościoła. Planuję w marcu bo już jest ciepło. Niestety ceny w lokalach są z kosmosu.