cos podobnego do tego na drugim zdjeciu mial moj starszy syn -uczulenie na srodek pioracy - na posladkach. U nas pomogla zmiana plynu do prania i silne nawilzanie skory, dermatolog doradzil cethapil pro, syn mial skonczony rok. Nie zeszlo od razu, zeszlo po ok. 3 miesiacachDziewczyny co to może być? Ma takie suche placki na nóżkach i trochę na rękach. Zobacz załącznik 1374046Zobacz załącznik 1374047
reklama
Cały czas używam loveli od samego początku.. Zaczynam myśleć czy to czasem nie alergia na BMKcos podobnego do tego na drugim zdjeciu mial moj starszy syn -uczulenie na srodek pioracy - na posladkach. U nas pomogla zmiana plynu do prania i silne nawilzanie skory, dermatolog doradzil cethapil pro, syn mial skonczony rok. Nie zeszlo od razu, zeszlo po ok. 3 miesiacach
u Nas zmiany pojawily sie 3 miesiace po zmianie proszku, dermatolog mowil, ze to nie pojawia sie od razu, chyba, ze to silna alergia. Pediatra uwazala, ze to azs. Moze skonsultuj z lekarzem, zeby maluszek nie cierpialCały czas używam loveli od samego początku.. Zaczynam myśleć czy to czasem nie alergia na BMK
Unficzka
Fanka BB :)
U nas też mały piszczy jak szalony
Sypiał mi pięknie w nocy z jedną pobudka na jedzenie a teraz coś mu się przestawiło często się kręci i budzi..
W ciągu dnia dwie drzemki po około 30 minut a na dworze śpi do woli.
Mój synek jutro kończy cztery miesiące, w dzień drzemki po pół godziny, za to w nocy budzi się ostatnio co 1-15h, nie mam pojęcia czemu
Smaily
Fanka BB :)
A ja zaczęłam od dzisiaj odciagac pokarm i próbuję podawać butelką. Mała też skończyła 3mce, a 5kwietnia wracam do pracy, więc butelka to mus. Na razie bardzo płacze ale ostatecznie wypiła na noc. Serce mi pękało, ale nie ma innego wyjscia tak szybko ten czas leci
U nas jutro kończymy 4 miesiące dzis bylismy u alergologa po tym jak pediatra stwierdziła bmk i żyłam na vege produktach bo we wszystkim jest mleko. Stwiedzila ze to żadne bmk tylko podrażnienie mowila ze mały nie może tak długo mieć cycka w buzi bo podraznia mu się skóra ale jak to możliwe jak robię tez za smoczek powiedziała że mały wazy za duzo bo 7600 mowi ze o 1.5kg za duzo żeby go trochę ograniczać bo przez to może mieć problem z brzuszkiem i kupami i dala tez debridat
Mały jest maruda lubi jak ktoś jest obok niego jak tylko zostanie sam to krzyk na caly dom o to nie taki wolajacy tylko az się zanosi. Ostatnio moj antybujakowy syn przekonał się bo zakupiłam babybjorna drogie to ale z 10 minut się pobuja śmiejemy się ze od małego wie ze jak coś kosztuje drogi hajs to inaczej niż w jakim tańszym bujaku zastanawiam się czy nie ma żadnego skoku bo jak uwielbial spacery spal sobie tak teraz nie zaśnie i awantura i tylko max 1h wytrzymuje ale myślę że swedzi go tez bardziej na dworze te podrażnienie bo drapie się rękawkiem od kombinezonu
Mały jest maruda lubi jak ktoś jest obok niego jak tylko zostanie sam to krzyk na caly dom o to nie taki wolajacy tylko az się zanosi. Ostatnio moj antybujakowy syn przekonał się bo zakupiłam babybjorna drogie to ale z 10 minut się pobuja śmiejemy się ze od małego wie ze jak coś kosztuje drogi hajs to inaczej niż w jakim tańszym bujaku zastanawiam się czy nie ma żadnego skoku bo jak uwielbial spacery spal sobie tak teraz nie zaśnie i awantura i tylko max 1h wytrzymuje ale myślę że swedzi go tez bardziej na dworze te podrażnienie bo drapie się rękawkiem od kombinezonu
To może być regres snu który się pojawia w czwartym miesiącu. Z tego co czytalam to zmienia się coś z cyklem/fazami snu i dziecko się częściej wybudza.Mój synek jutro kończy cztery miesiące, w dzień drzemki po pół godziny, za to w nocy budzi się ostatnio co 1-15h, nie mam pojęcia czemu
reklama
Moja Ala ma 3.5 miesiaca i ida zeby, czuc pod palcem, widac biale kreseczki na dolnych dziaslach ale jeszcze nie przebily sie. Strasznie pociera buzia, pcha raczke, slini sie. Pieknie sie obraca i duzo gaworzy. Gazy ja strasznie mecza szczegolnie w nocy