reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
To prawda. Mnóstwo kasy. W moim regionie teraz na weselach to jest 200-350zł za OSOBĘ 🙆🙆🙆🙆
Przeważnie ok 250zł, a jak jakaś znana sala to 300-350zł.
Cóż się dziwić jak wszystkiego ceny idą do góry. Ja akurat nie robię wystawnych chrzcin, dla mnie ważniejszy jest sam sakrament. U syna mieliśmy obiad, ciasto i tort. Dopłaciliśmy tylko do animatorki dla dzieci. Dla mojego męża to i tak wystawnie u niego w rodzinie to potrafią tylko ciastem poczestowac po komuni. Nie to że jakaś biedniejsza rodzina wręcz przeciwnie, po prostu oni tak mają.[/QUOTE]

My mieliśmy chrzest dla samych najbliższych w domu. Mieliśmy kucharki które zrobiły obiad, ciasta, przystawki i dwa gorące posiłki. Z zakupami za wszystko zapłaciliśmy 1150zl razem z tortem na 15 osób. Jedzenia było tyle że każdy dostał jeszcze pakę ciasta do domu 😊

Dziewczyny a tak zmieniając temat jestem przerażona tym co się dzieje na świecie.. Jak pomyślę że te kobiety z Ukrainy również mają takie dzieciaczki jak my.. Żyją w strachu.. Biedzie.. A te biedne dzieci.. Niczemu winne.. To mi się płakać chce..

Dziewczyny a tak zmieniając temat jestem przerażona tym co się dzieje na świecie.. Jak pomyślę że te kobiety z Ukrainy również mają takie dzieciaczki jak my.. Żyją w strachu.. Biedzie.. A te biedne dzieci.. Niczemu winne.. To mi się płakać chce..

To prawda, jeszcze wczoraj pokazywali jak jakiś maluszek urodził się w schronie w metrze, aż serce pęka. Zresztą już osoby cywilne, całe rodziny są mordowane, to wszystko już się w głowie nie mieści.

reklama
Dziewczyny co to może być? Ma takie suche placki na nóżkach i trochę na rękach.
IMG_20220227_192308.jpg
IMG_20220227_192402.jpg

Do góry