Kikamika28
Fanka BB :)
Wiem właśnie jestem umówionaZmień lekarkę i nie dobieraj sb do głowy kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem właśnie jestem umówionaZmień lekarkę i nie dobieraj sb do głowy kochana
Ooo to mogę Ci opowiedziec historie z pierwszej mojej ciąży. Zrobilam test wyszedl pozytywny bladziochem tydzień po terminie @ . Juz wtedy mialam problemy hormonalne.. i nie wiedzac co i jak po tym tescie poszlam do naszej rejonowej poradni "k" byla tylko jedna stara lekarka ktorej nie znalam.. na zastepstwo za ta do ktorej zazwyczaj chodziłam.. pokazalam jej test.. swoje wyniki badan a ona sie głośno zaśmiała, i powiedziała" dziewczynko ja tu nic nie widze ,a wg. Tych wynikow to dlugo nic tu nie bedzie" wmurowalo mnie.. dobrze ze byl ze mna wtedy chłopak bo zalamalam sie okropnie.. cały dzien juz mialam zwalony.. musialam czekać tydzień az wrocila moja i z tym samym testem poszlam i kazala mi zrobic bete i okazalo sie ze napewno jakas ciaza jest.. taka wtedy bylam zla na te stara rure... Bo caly tydzien sie mordowalam...Bo zle mnie potraktowała
Wiem ale to moja poprzednia prowadząca ciąże napisze ci na privOoo to mogę Ci opowiedziec historie z pierwszej mojej ciąży. Zrobilam test wyszedl pozytywny bladziochem tydzień po terminie @ . Juz wtedy mialam problemy hormonalne.. i nie wiedzac co i jak po tym tescie poszlam do naszej rejonowej poradni "k" byla tylko jedna stara lekarka ktorej nie znalam.. na zastepstwo za ta do ktorej zazwyczaj chodziłam.. pokazalam jej test.. swoje wyniki badan a ona sie głośno zaśmiała, i powiedziała" dziewczynko ja tu nic nie widze ,a wg. Tych wynikow to dlugo nic tu nie bedzie" wmurowalo mnie.. dobrze ze byl ze mna wtedy chłopak bo zalamalam sie okropnie.. cały dzien juz mialam zwalony.. musialam czekać tydzień az wrocila moja i z tym samym testem poszlam i kazala mi zrobic bete i okazalo sie ze napewno jakas ciaza jest.. taka wtedy bylam zla na te stara rure... Bo caly tydzien sie mordowalam...
Pare tygodni pozniej na usg spotkalam dziewczyne, taka starsza dwa razy odemnie, ale z racji zawodu jie mialam oporu do jiej zagadac bo wygladala zle.. biala jak sciana.. powiedzialam mi ze wlasjie ta rura dała jej skiero na cito na usg bo wymacala jej miesniaki macicy,a ona ma trojke dzieci i wogole byla przerazona taka diagnoza.. poczekalam z nią juz po swoim usg.. i jak wyszla z gabinetu to byla jeszcze bielsza niz jak weszla... Osunela sie na lawke.. juz myslalam ze ma jakiegos raka albo cos.. i wtedy ona podala mi zdjęcie..a tam 12 tygodniowa ciąża!!!! Urodzila dwa tygodnie po mnie.. taki fachowiec z rury ze wymacala miesniaki a to byla juz duza ciaza! Wiec wiesz.. są lekarze i pseudo lekarze, trzeba sie otrzepać ,podniesc głowę,wypiac piers do przodu i isc do lekarza :* dobrze bedzie
Mamy dokładnie te same wymiary i termin z dzisiejszego badania ))Hej kochane już po wizycie i maluch faktycznie młodszy o tydzień.
Serduszko mu pieknie biło!!! 6t1d termin 07.11 jestem szczęśliwa bardzo [emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 1248610
@Kikamika mnie zawsze źle traktują bo gruba jestem.Mamy dokładnie te same wymiary i termin z dzisiejszego badania ))
Ale wszystko ok ?Wizyta była dzisiaj 4 tydzień, ciężka wizyta popłakałam się po wizycie naprawdę ciężka wizyta aż nie chce mi się pisać, ciaza się rozwija
Ja tez postanowiłam zmienić od momentu kiedy moja okrzyczala mnie ze staram się o dziecko w. Czasie pandemi .Wiem właśnie jestem umówiona