Mag...
Fanka BB :)
kochana lej na ta rurę cieplym moczem!!!! Niech spada na drzewo! Najważniejsze że z dzidzia okWiem właśnie jestem umówiona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana lej na ta rurę cieplym moczem!!!! Niech spada na drzewo! Najważniejsze że z dzidzia okWiem właśnie jestem umówiona
Też to raz usłyszałamJa tez postanowiłam zmienić od momentu kiedy moja okrzyczala mnie ze staram się o dziecko w. Czasie pandemi .
Na szczescie jeszcze mdlosci jie mam. . ale 2 mnie meczy od tygodnia.. ekspresowe czyszczenie jelita... Masakra z drugim synem to od poczatku mialam takie wzdęcia,ze cjodzilam jak balon i bralam esspumissan na stale niemal że.. teraz wzdecia tez sie pojawiaja ale z efektami..Hej! @Jotka_Szczotka wspolczuje. Ja dzis mam lekkie mdlosci i kawa mi nie smakuje.
Witaj u mnie tez 3 bobinka, mam juz 2 syneczkow 6 i 1. A jak u Ciebie?Hejka również ze Śląska witam się z Wami z dużym dystansem, termin @ dopiero za kilka dni ale testy wychodzą pozytywne od ndz, jestem w szoku, że test może tak szybko wyjsc to będzie nasze 3 dzieciątko. Podczytuje Was od pierwszego posta, ba jeszcze posta nie było, a ja już filtrowałam czy jest temat listopadowych mam, bo mieliśmy rozpocząć starania. Ostatnia @ była jakaś dziwna... Trwała jeden dzień ale tłumaczę to sobie urlopem...mam nadzieję, że zagoszczę na dłużej i urodzą się tutaj znajomości na lata
lepiej z efektami niz bez. Mam nadzieje, ze masz taka prace, ze to nie problem?Na szczescie jeszcze mdlosci jie mam. . ale 2 mnie meczy od tygodnia.. ekspresowe czyszczenie jelita... Masakra z drugim synem to od poczatku mialam takie wzdęcia,ze cjodzilam jak balon i bralam esspumissan na stale niemal że.. teraz wzdecia tez sie pojawiaja ale z efektami..
u mnie 2 dziewczyny 8 i 5 lat modlę się aby ta ciąża wyglądała inaczej niż poprzednia, bo całą ciąże wymiotywałamWitaj u mnie tez 3 bobinka, mam juz 2 syneczkow 6 i 1. A jak u Ciebie?
Hejka również ze Śląska witam się z Wami z dużym dystansem, termin @ dopiero za kilka dni ale testy wychodzą pozytywne od ndz, jestem w szoku, że test może tak szybko wyjsc to będzie nasze 3 dzieciątko. Podczytuje Was od pierwszego posta, ba jeszcze posta nie było, a ja już filtrowałam czy jest temat listopadowych mam, bo mieliśmy rozpocząć starania. Ostatnia @ była jakaś dziwna... Trwała jeden dzień ale tłumaczę to sobie urlopem...mam nadzieję, że zagoszczę na dłużej i urodzą się tutaj znajomości na lata