reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Witam sie w 5t. Podpalanym jeszcze, ale musze wstawac do roboty:( od 3 strasznie chcialo mi sie siku, ale bylo tak zimno... Ze jak tylko nóżkę wysunęłam to mi sie skurczyly jajka, ktorych nie mam.. ale jak budzik zadzwonil 5:30 to juz mi sie tak chcialo ,ze ledwo dolecialam 😂🤣😂🤣 dodatkowo odkrylam ,ze czesanie stało sie kosmosem ,bo mam we włosach tąrdzik jakiś! Mega bolesny. Wczoraj rano jeszcze normalnie sie czesałam, a dziś chce mi sie plakac jak sie wogole dotknę glowy.. ;( wieczorem meza poprossze o wyszukanie tych dziadow i zasmarowanie dalacinem. Bo masakra.. ogólnie czuje sie dziś juz taka wypluta, a dopiero wstałam 🙈🙈🙈
Milego Dzionka Dziewczynki

Hejka również ze Śląska😁 witam się z Wami z dużym dystansem, termin @ dopiero za kilka dni 🙊 ale testy wychodzą pozytywne od ndz, jestem w szoku, że test może tak szybko wyjsc😉 to będzie nasze 3 dzieciątko. Podczytuje Was od pierwszego posta, ba jeszcze posta nie było, a ja już filtrowałam czy jest temat listopadowych mam, bo mieliśmy rozpocząć starania. Ostatnia @ była jakaś dziwna... Trwała jeden dzień 😲 ale tłumaczę to sobie urlopem...mam nadzieję, że zagoszczę na dłużej i urodzą się tutaj znajomości na lata😉😉

Hej! @Jotka_Szczotka wspolczuje. Ja dzis mam lekkie mdlosci i kawa mi nie smakuje.
Na szczescie jeszcze mdlosci jie mam. . ale 2 mnie meczy od tygodnia.. ekspresowe czyszczenie jelita... Masakra 🤣😂 z drugim synem to od poczatku mialam takie wzdęcia,ze cjodzilam jak balon i bralam esspumissan na stale niemal że.. teraz wzdecia tez sie pojawiaja ale z efektami..

Hejka również ze Śląska😁 witam się z Wami z dużym dystansem, termin @ dopiero za kilka dni 🙊 ale testy wychodzą pozytywne od ndz, jestem w szoku, że test może tak szybko wyjsc😉 to będzie nasze 3 dzieciątko. Podczytuje Was od pierwszego posta, ba jeszcze posta nie było, a ja już filtrowałam czy jest temat listopadowych mam, bo mieliśmy rozpocząć starania. Ostatnia @ była jakaś dziwna... Trwała jeden dzień 😲 ale tłumaczę to sobie urlopem...mam nadzieję, że zagoszczę na dłużej i urodzą się tutaj znajomości na lata😉😉
Witaj u mnie tez 3 bobinka, mam juz 2 syneczkow 6 i 1. A jak u Ciebie?

Na szczescie jeszcze mdlosci jie mam. . ale 2 mnie meczy od tygodnia.. ekspresowe czyszczenie jelita... Masakra 🤣😂 z drugim synem to od poczatku mialam takie wzdęcia,ze cjodzilam jak balon i bralam esspumissan na stale niemal że.. teraz wzdecia tez sie pojawiaja ale z efektami..
lepiej z efektami niz bez. ;) Mam nadzieje, ze masz taka prace, ze to nie problem?

reklama
Cześć dziewczyny, dzisija planowy dzień okresu ale mam nadzieję, że go nie będzie. Idę na tbhcg bo wzięłam home officie po tym jak wczoraj prawie zasnęłam przy biurku...

Grzanka mi testy wychodzimy od soboty pozytywne więc 4 dni przed planowanym okresem. Trzymam kciuki i mam nadzieję, że obie tutaj na dłużej zagościmy :)

Do góry