Haha nie zupełnie nie o to chodziło. Tylko w pierwszej ciąży. Np. po pracy chcesz się położyć/poczytać książkę to po prostu to robisz. Jak masz maluszka na pokładzie to niestety, wybierasz czas z dzieckiem( bo zabawa, jedzenie, spacer), a nie kanapę. Także nie doszukujmy się innej narracjiBez dziecka kobiety też mają co robićto nie jest tak ze albo ma się dzieci albo się leży i pachnie, bo tu trochę taka narracja poszła
![]()
reklama
No chyba ze idziesz do drugiej pracy albo z psem na spacer, to też nie pośpiszHaha nie zupełnie nie o to chodziło. Tylko w pierwszej ciąży. Np. po pracy chcesz się położyć/poczytać książkę to po prostu to robisz. Jak masz maluszka na pokładzie to niestety, wybierasz czas z dzieckiem( bo zabawa, jedzenie, spacer), a nie kanapę. Także nie doszukujmy się innej narracji, że mamy w pierwszej ciąży nic nie robią
. Bo takich słów nie użyłam.

Żołna
Fanka BB :)
Nie wiem, w poprzednich ciążach tak nie miałam... Teraz to się tylko budzę na jedzenie, leki i siku a tak prawie non stop śpię...No chyba ze idziesz do drugiej pracy albo z psem na spacer, to też nie pośpisza właśnie - kiedy mija ta wieczna senność?
W 2 trymestrze, ale wraca w 3No chyba ze idziesz do drugiej pracy albo z psem na spacer, to też nie pośpisza właśnie - kiedy mija ta wieczna senność?

Ale jakie wraca?! A na kiego grzyba mi to potrzebne?W 2 trymestrze, ale wraca w 3![]()

Ty nie mnie pytaj, a matki naturyAle jakie wraca?! A na kiego grzyba mi to potrzebne?![]()

Edit :
myślę, że wie co robi
Ostatnia edycja:
Piq
Fanka BB :)
Nie zawsze wraca, ja miałam w 3 trymestrze chroniczną bezsennośćAle jakie wraca?! A na kiego grzyba mi to potrzebne?![]()

I zgodzę się z tą różnicą między 1 a kolejną ciążą, pierwsza to był taki czas dla mnie, leżenie w wannie, oglądanie seriali, wyjścia do kawiarni, gotowanie, odpoczywanie itd a też pracowałam i miałam dużo aktywności, no a teraz też jest fajnie, ale inaczej

reklama
Niestety ale ja też nie mogę wejść pod podany linkDziewczyny jest prywatny wątek.
Poniżej link
Jeżeli @Flavinka lub @Mama_Pączka nie macie dostępu dajcie znać w prywatnej wiadomości, będę pisać do administratora, nie wiem na podpowie którego maila stworzyła grupę czy uwzględniła poprawki.