reklama
Hehehe no ja też tak odświeżam odświeżam i nie ma nic nowego:d ja mam termin za 2 tygodnie I czekam na jakieś pierwsze oznaki zbliżającego się porodu ale narazie chyba się nie zapowiadaCo u Was dziewczyny dzisiaj tak cicho? Wszystkie na porodówce?
Właściwie to najczęściej kobiety rodzą w bliskich okolicach około terminowych. Statystycznie to jednak kilka dni w przód czy w tył. Choć mi się wydaje, że u nas babyboom mógł się zacząć tylko dziewczyny się nie odzywają z nadmiaru wrażeń.
No to w takim razie czekamy na informacje ))Właściwie to najczęściej kobiety rodzą w bliskich okolicach około terminowych. Statystycznie to jednak kilka dni w przód czy w tył. Choć mi się wydaje, że u nas babyboom mógł się zacząć tylko dziewczyny się nie odzywają z nadmiaru wrażeń.
Juana19
Fanka BB :)
Ja tez odświeżam i czekam my dziś zaliczyliśmy pierwszy spacer. Wyszło ponad 2h (drzemka na tarasie na koniec). W sumie jakaś godzina chodzenia, ok 2,5 km. Dwa razy musiałam na ławeczce odpocząć no blizna zaczęła ciągnąć ale małymi krokami będzie lepiej milknę bo to nie aktualne tematy i czekamy czy ktoś się jeszcze w październiku wykluje zostało niewiele ponad 24h. Czekamy skorpionki
Ja.mama
Ja też kilka razu wchodziłam tu dziś i patrzę - cisza
Miałam dziś bardzo intensywny dzień - w końcu wczoraj udało nam się przeprowadzić Mieszkanie jeszcze nie do końca zrobione ale powiedziałam mężowi, że deadline już minął, bo muszę w końcu chociaż walizkę do szpitala zdążyć spakować czy zrobić kącik Malutkiej ...wszystko na wariackich papierach :/
Miałam dziś bardzo intensywny dzień - w końcu wczoraj udało nam się przeprowadzić Mieszkanie jeszcze nie do końca zrobione ale powiedziałam mężowi, że deadline już minął, bo muszę w końcu chociaż walizkę do szpitala zdążyć spakować czy zrobić kącik Malutkiej ...wszystko na wariackich papierach :/
Ojej cudownie <3 a jak malutkiej podobal się spacerek??Ja tez odświeżam i czekam my dziś zaliczyliśmy pierwszy spacer. Wyszło ponad 2h (drzemka na tarasie na koniec). W sumie jakaś godzina chodzenia, ok 2,5 km. Dwa razy musiałam na ławeczce odpocząć no blizna zaczęła ciągnąć ale małymi krokami będzie lepiej milknę bo to nie aktualne tematy i czekamy czy ktoś się jeszcze w październiku wykluje zostało niewiele ponad 24h. Czekamy skorpionki
Myślę że jak jest taka możliwość to świetnie z tego skorzystać )) i mieć czas dojść do siebie i spędzać cały czas z maleństwem ale wiadomo nie wszystkie mają taką możliwośćA co sądzicie o stwierdzeniu "jaki połóg taka starość" i że pomimo dobrego samopoczucia kobieta 2 tygodnie powinna leżeć z dzieckiem i dopiero potem małymi kroczkami kończąc na 6 tygodniach wracać do aktywności.
reklama
Unficzka
A co sądzicie o stwierdzeniu "jaki połóg taka starość" i że pomimo dobrego samopoczucia kobieta 2 tygodnie powinna leżeć z dzieckiem i dopiero potem małymi kroczkami kończąc na 6 tygodniach wracać do aktywności.
A z drugiej strony nie wiem czy go dobry pomysł, po porodzie jest duże ryzyko zakrzepicy i kobiety nawet po CC są szybko pioniziwane.