reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

A te mocne bóle jak na miesiączkę to są skurcze??? Ja dzisiaj już byłam w aptece po reni🥵 ruchy mam już coraz słabsze nie są już tak odczuwalne, ale są wiec liczę. Dzisiaj od rana dalej mnie czysci wiem ze na pewno się coś szykuje dzisiaj już prawie 3 dzień ale dziś od rana to dramat jakiś poród blisko. Jutro rano mam ktg ciekawe co ten wekeend przyniesie :-))A bóle mam tskie mocno miesiączkowe.

reklama
Dziewczyny! Podczytuję Was od samego początku, bo termin mam na dzisiaj ale tak czułam, że z październikowej stanę się listopadową mamą 😁 co prawda jeszcze do listopada trochę godzin zostało ale wątpię żeby coś się ruszyło :) 6 listopada mam się stawić w szpitalu jeśli do tego czasu nie urodzę 😱
Ooo wszyscy do nas przychodzą 😅 a październikowe mamy?? Listopadowe fajne babki jesteśmy 😅🥰🥰

Ja mam jakiś kryzys. Te wszystkie choroby akurat teraz musiały się przypałętać. U ludzi którzy praktycznie wogole nie chorują. Chciałabym się cieszyć z ostatnich dni i czekać z uśmiechem na małą, a tak to tylko strach. Oczywiście poród rodzinny odpada, bo nie ma kto zostać z synem. Już pal licho ten poród rodzinny, ale żebyśmy byli w 100 % zdrowi jak mała się urodzi. Od początku ciąży czeka się na ten moment, a ja zamiast się cieszyć to jestem załamana. Z jednej strony już fizyczne zmęczenie ciąża, a z drugiej chce teraz jak najdłużej w tej ciąży pobyć. Za tydzień już mam termin na wymaz na covid by ominąć izolatorium jakby test byłyby negatywny.

A mnie od wczoraj strasznie boli głowa, nawet w nocy ból mnie obudził 😒 no i chyba doszła mi kółka żółciowa, ból straszny, aż dusi jak zakluje pod prawym żebrem

Ooo wszyscy do nas przychodzą 😅 a październikowe mamy?? Listopadowe fajne babki jesteśmy 😅🥰🥰
Niestety grupa październikowych mam wymarła :/ wiem, że była jakaś prywatna grupa utworzona, ale mimo tego, że podobno zostałam dodana do tej grupy nie udało mi się tam trafić 😅 nastawiona jestem już na listopad więc postanowiłam się oficjalnie "przywitać" :D

Niestety grupa październikowych mam wymarła :/ wiem, że była jakaś prywatna grupa utworzona, ale mimo tego, że podobno zostałam dodana do tej grupy nie udało mi się tam trafić 😅 nastawiona jestem już na listopad więc postanowiłam się oficjalnie "przywitać" :D
witamy serdecznie! Listopad fajny miesiac 🙂 moja córka jest z lutego a termin miałam na marzec 🙂 za to mój partner ma dwójkę starszych dzieci i oboje z listopada, teraz trzecie będzie miał też z listopada 🙂

Ogólnie też w rodzinie mam dużo osób urodzonych w listopadzie i wszyscy to cudowne osoby, włącznie z moim tatą 😄. Także witamy, rozgaszczaj się 😁

reklama
witamy serdecznie! Listopad fajny miesiac 🙂 moja córka jest z lutego a termin miałam na marzec 🙂 za to mój partner ma dwójkę starszych dzieci i oboje z listopada, teraz trzecie będzie miał też z listopada 🙂
U mnie też rządzi listopad. Tata ma urodziny w poniedziałek a ja we wtorek i teraz jeszcze nas synek bedzie z listopada, a którego to się okaże :)

Do góry