reklama
Który jesteś tydzień?Ja w szpitalu miałam skurcze co 3 minuty ale nie ma rozwarcia. Teraz co 7-10 min i czekam aż się rozwarcie zrobi kilometrów to w tym szpitalu narobię więcej niż jakbym siedziała w domu. Normalnie masakra.
K1991
Fanka BB :)
Nie, lekarz załączył wynik do szpitalnej dokumentacji, akurat w moim przypadku to dobrze bo chcę rodzić w tym szpitalu do którego chodzę na to ktg. Choć to różnie może być, bo blisko do tego szpitala nie mam - około godziny z racji na remonty muszę liczyć, po drodze są inne bliższe szpitale ale liczę że się uda urodzić synka w tym szpitalu w którym planujęA nie dostałyście wydruku z ktg? Ja dostałam dlatego wiem co tam było
Ja.mama
Aha.Nie, lekarz załączył wynik do szpitalnej dokumentacji, akurat w moim przypadku to dobrze bo chcę rodzić w tym szpitalu do którego chodzę na to ktg. Choć to różnie może być, bo blisko do tego szpitala nie mam - około godziny z racji na remonty muszę liczyć, po drodze są inne bliższe szpitale ale liczę że się uda urodzić synka w tym szpitalu w którym planuję
Ja prowadzę ciążę i mam zamiar rodzic w miejscowości, która jest 100 km od mojego miejsca zamieszkania...a KTG robiłam u siebie, więc pewnie dlatego dostałam wydruk
mamuska3
Zaangażowana w BB
38Który jesteś tydzień?
MiśZielinka
Czy wasze dzieci też mają tyle czkawki?...
No przecież u mnie to co dzień czkawka..
MiśZielinka
Mi się wydaje że chyba najlepiej w strunowymTak się zastanawiam, czy jedzenie na czas porodu (banany, batoniki, itp) trzeba dać do woreczków strunowych czy po prostu w osobnej torbie/ reklamówce można mieć?
Szczęśliwakobieta
U mnie 4 razy dziennie czasemCzy wasze dzieci też mają tyle czkawki?...
reklama
Szczęśliwakobieta
Super!!! Tez chce żeby mnie wzięło:-) a to twoja 1 ciąża ??