Juana19
Fanka BB :)
Potem na zewnątrz to samo ))Czy wasze dzieci też mają tyle czkawki?...
No przecież u mnie to co dzień czkawka..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Potem na zewnątrz to samo ))Czy wasze dzieci też mają tyle czkawki?...
Nie wiem czy to czkawka, ale czuję takie intensywne drganiaCzy wasze dzieci też mają tyle czkawki?...
Ja mam sobie przygotowane te co mogę w domu a ta resztę to dopiero dadzą jak się pójdzie do mopsuA powiedzcie miacie jakaś listę dokumentów które trzeba załatwić po porodzie? Wiem że becikowe to zależy od dochodu na przykład tak?
Myślicie ze większość spraw można załatwić online? Boziu drugie moje dziecko a mam totalna amenzje ze wszystkim..
Mi ostatnio wyszły ketony w moczu ale lekarz kompletnie nie zwrócił na to uwagi, więc widocznie to nic takiego mocno ważnego ...Dziewczyny czy którejs wyszly ketony w moczu? Oczywiście się naczytalam że to się pojawia przy cukrzycy... Krzywa cukrowa miałam w normie, co prawda bliżej górnych granic ale jednak w normie. Ale dzisiaj się martwię..
Lekarza mam jutro, zobaczymy co powie i jestem też ciekawa jak tam moja szyjka czy nadal się tak skraca bo naprawdę teraz dużo leżałam. Ja dzisiaj 35+4 więc dobrze by było wytrwać do tego 37
Dzisiaj nadrabiałam wasze wpisy bo mi zupełnie się nie pokazały powiadomienia, ale widzę że nie przegapilam żadnej nowej osóbki na świecie
to tak jak ja też chętnie się dowiemA powiedzcie miacie jakaś listę dokumentów które trzeba załatwić po porodzie? Wiem że becikowe to zależy od dochodu na przykład tak?
Myślicie ze większość spraw można załatwić online? Boziu drugie moje dziecko a mam totalna amenzje ze wszystkim..
Ja słyszę że w październiku miałam rodzic i jeszcze nie urodziłam... Ale skąd im się wszystkim to wzięło to ja nie wiem. Może wiedzą lepiej ode mnie kiedy robiłam Jutro ostatnia wizyta mam nadzieję że lekarz powie co dalej bo termin na 12.1138+5
Tez Was denerwują te teksty znajomych albo spotykanych co kilka dni ludzi: „O Matko, Ty nadal z tym brzuchem?!?”
Toć przecież sama siłą malucha z brzucha nie wyciagne już nie chce mi się nawet z nikim gadać ze „Taaaaak nadal chodze z brzuchem bo NADAL nie urodziłam” ech
Dziś mam kolejne ktg bo skurcze się piszą a ja ich nie czuje
Jutro ostatnia wizyta u mojego gin. I decyzja kiedy do szpitala.
Tak Rekord to 3 w jeden dzień a czasem dzień bez i znowu Brzuch tak dziwnie drżyCzy wasze dzieci też mają tyle czkawki?...