reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Dziewczyny ostatecznie dokupilam używane łóżeczko i teraz jestem spokojna wszystko już czeka pranie zrobione wyprasowane wizytę mam 13 września bo lekarz na urlopie:(
No a za 3 tyg będę się pakować powoli bo przy moim szczęściu to nic nie wiadomo 😂 Zaraz zacznę 33 tydzien
Pięknie🤩 skąd królik? Świetny 😊

reklama
Dziewczyny ostatecznie dokupilam używane łóżeczko i teraz jestem spokojna wszystko już czeka pranie zrobione wyprasowane wizytę mam 13 września bo lekarz na urlopie:(
No a za 3 tyg będę się pakować powoli bo przy moim szczęściu to nic nie wiadomo 😂 Zaraz zacznę 33 tydzien
Ślicznie to wygląda :) ja z wyprawka nadal w lesie ale dopiero 28tc więc jeszcze mam chwilę :) ja w sobotę wizyta żeby skontrolować szyjkę i oby się już nie skracala..

O mamo jak pięknie 😍 wszystko utrzymane w jednym stylu super 🙂

Kurde ja to chyba nie chce karmić piersią, jak już to będę karmić tylko do 3 miesiąca..
Każda kobieta musi robić to w zgodzie ze sobą. Nie ma nic złego w tym że nie czujesz się na siłach i podasz mm. Ja też jak musiałam być na diecie eliminacyjnej to się poddałam po 8 mscm Teraz mam nadzieję że alergie nas ominą, bo bym sobie pokarmiła do 2 roku życia i szczerze to z czysto z egoistycznych pobudek, a przy okazji dziecko skorzysta na zdrowie. Ja uwielbiam wygląd moich cycków podczas karmienia😁, a prolaktyna ma właściwości uspokajające, a ja przed ciąża przez te wszystkie straty potrzebowałam co jakiś czas leków regulujących nastrój. Podczas karmienia czuje się jak na lekach bez nich.

reklama
Do góry